Dacă ne luăm după mesajele electorale România este un adevărat șantier

Dacă ne luăm după mesajele electorale România este un adevărat șantier

Bătălia pentru dobândirea poziției de primar a depășit în acest an orice altă bătălie precedentă.

De ce este ea așa de importantă pentru partide? Deoarece permite accesul la resursele financiare publice dar și deschide posibilitatea angajării de rude și tot felul de pile în structura aparatului de stat al autorităților locale.

Datorită acestui lucru sume importante de bani sunt alocate pentru a da a determina cetățenii să își pună ștampila pentru sau împotriva cuiva.

Internatul este acum inundat de mesajele electorale ale micilor politicieni români. Dacă ne luăm după ele s-ar părea că trăim într-un adevărat paradis tropical, dar realitatea nu este aceasta.

Când PNDL este un program funcțional s-au realizat multe investiții publice. De la începutul acestui an, o dată cu venirea liberalilor la conducerea țării, principala lor preocupare a fost să dea jos oamenii socialiștilor și să își planteze propriile pile.

Interesul față de realizarea de investiții a fost foarte mic în ultimele luni, aproape deloc.

Se pare că se asfaltează, că se fac poduri, se asigură alimentarea cu apă și canalizare, se închid gropi de gunoi…Se fac multe însă numai în vorbe, nu prea pe teren.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Dictatura incompetenței în epoca soluțiilor

Dictatura incompetenței în epoca soluțiilor

Distribuie acest articol! Suntem în secolul 21, epoca în care se pot găsi soluții la mai toate problemele cotidiene și tindem de la an la an spre noi culmi ale dezvoltării și inovării. În România, Iohannis și majoreta sa Florin Cîțu creează probleme acolo unde ele nu există în fapt, pentru că ei nu au […]

Alexandru Săraru: Lupta continuă! BASARABIA E ROMÂNIA! (Criticii.ro)

Alexandru Săraru: Lupta continuă! BASARABIA E ROMÂNIA! (Criticii.ro)

Distribuie acest articol! Alegerile din Republica Moldova s-au încheiat. Pentru cei mai mulți, rezultatele au fost unele surprinzătoare. Mai ales procentul ridicat al celor de la PAS a atras atenția în mod deosebit. Pe toată această scenă, un actor care a jucat foarte bine a fost AUR. Chiar dacă voturile favorabile nu au fost cele […]