Cui servește Arafat? – CRITICII.RO

Cui servește Arafat? – CRITICII.RO

Apelative de genul: șeful DSU, comandantul operațiunii, secretar de stat, și câte cele sunt onorante în anturajul decizional al unui stat european care se vrea în toate cercurile și structurile de securitate posibile, în toate organismele internaționale și atent aplecat la recomandările tuturor comisiilor și cluburilor de pe planetă; de la Veneția, Roma, Bozienii din Vale sau Adunații Copăceni.

Răspundem la toate cerințele posibile și imposibile dar rămânem surzi la durerile și plânsetul poporului român care se face a fi  dator la toată lumea’, mai puțin propriului destin, propriei istorii și propriilor valori. Ne uităm cu îngrijorare de vreun an de zile cum se joacă cu destinele noastre niște omuleți pripășiți în fruntea nației cu îngăduință noastră de oameni toleranți și buni în orice împrejurare.

 Medicul Arafat , specialistul în medicină de neînlocuit, de numele căruia se leagă înființarea și buna funcționare a serviciilor medicale de urgentă, este școlit și format de școala de medicină românescă. Cum se vedea că omul duce mai mult, neavând familie și copii în zonă, timp și pasiune berechet, a mai fost onorat și cu alte sarcini în cadrul managementul situațiilor de urgență; pompieri, servicii voluntare și toate cele. Mai mult decât atât, conduce structuri militarizate ale statului roman, fară a deține grade militare și/sau pregătire specifică acestor structuri. Aud de multe ori că i-ar fi ajutat pe unii; înlesnindu-le transportul unor bolnavi pe cale aeriană, prioritizând niște intervenții și tot ce ține de îngăduință și bunătatea unui șef de asemenea anvergură,  cu angajamentul subînțeles că vă fi menținut pe poziție. Este vorba despre acel păienjeniș de relații și obligații stabilite în timp, care fac oamenii datori unii altora, unde nici cu gândul nu gândești. De rateurile vedetei se vorbește rar și întotdeauna sunt alții scoși vinovați.

Până aici toate bune dar omul și-a dovedit în ultimul timp și o altă veleitate de care profita toți decidentii de la Colectiv încoace: e bun de paravan pentru toți incompetenții neaveniții din politică.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]