CSM București, duel de foc cu CSKA Moscova pentru calificarea în Final Four-ul de la Budapesta

CSM București, duel de foc cu CSKA Moscova pentru calificarea în Final Four-ul de la Budapesta

​Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00, formaţia rusă CSKA Moscova, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Prima manșă se joacă la București, returul fiind programat la Moscova, pe 11 aprilie.

Echipa moscovită este debutantă în Liga Campionilor, dar a avut un parcurs chiar mai bun ca bucureștencele, terminând pe locul doi în grupa B, după deținătoarea trofeului, Gyor.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală după ce le-a eliminat în optimi pe compatrioatele de la SCM Râmnicu Vâlcea (33-24, 21-27). În grupe, fetele antrenate de Adi Vasile au terminat pe locul al treilea.

CSKA, pe de altă parte, a învins cu 27-21 echipa Krim în returul optimilor, după ce Krim câştigase turul cu 25-20.

Cele două formații se înfruntă în premieră în cupele europene. Câștigătoarea dublei manșe va merge la Budapesta, unde se va desfășura Final Four-ul, în perioada 29-30 mai.

De menționat este și că echipa moscovită se va prezenta cu un antrenor nou în bătalia pentru un loc la Turneul F4 al Ligii Campionilor contra lui CSM.

Meciul va fi trasmis live pe Digisport1.

Adi Vasile vrea victoria în prima manșă

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat că este foarte important ca echipa sa să învingă CSKA Moscova în prima manșă a sferturilor, pentru a-și crește șansele de a ajunge la Budapesta.

„Este cea mai importantă săptămână din ultimele două sezoane. Avem ocazia să jucăm acest sfert de finală şi să ajungem în Final Four, este testul nostru. Mă văd în Final Four, m-am vizualizat acolo de la începutul sezonului, am muncit din prima zi pentru asta”, susține tehnicianul bucureștencelor.

„În perioada asta,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii care au sprijinul și susținerea adulților din jur pot înțelege mai ușor când și de ce apare bullying-ul, cum pot preveni acest fenomen, cum pot relaționa mai bine la școală și oriunde interacționează cu alți copii. În fiecare zi a lunii mai, psihologul Gabriela Maalouf vine cu câte o nouă emisiune la Itsy Bitsy FM, în […]

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Poliţiştii orădeni au stabilit identitatea bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit miercuri pe insuliţa din zona Silvaş. Este vorba despre Sebastian Florin Secară, un tânăr din Oradea. Aşa cum BIHOREANUL a relatat, trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri, într-o stare avansată de descompunere, pe insuliţa din zona Silvaş şi a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, […]