Cristian Moş despre alianţe postelectorale: „Exclus PSD şi ALDE!”

Cristian Moş despre alianţe postelectorale: „Exclus PSD şi ALDE!”

Cristian Moş despre alianţe postelectorale: „Exclus PSD şi ALDE!”

Cristian Mos

USR PLUS nu exclude alianţe administrative, după alegerile locale, cu orice formaţiune, cu excepţia PSD şi ALDE. În funcţie de cine câştigă preşedinţia CJ Timiş, Raul Olajos sau Cristian Moş sunt propunerile USR PLUS pentru o funcţie de vicepreşedinte al instituţiei.

Două săptămâni şi jumătate ne mai despart de alegerile locale din 27 septembrie. Cu toate că toţi candidaţii implicaţi îşi canalizează acum toate eforturile pe ceea ce a mai rămas din această camanie electorală, este imposibil să nu se gândească şi la alianţele postelectorale care se vor face. Este şi cazul lui Cristian Moş, candidatul USR PLUS la preşedinţia CJ Timiş.

„Noi dorim să discutăm aceste lucruri doar după alegeri. Nu vreau să discut acum despre negocioeri şi alianţe. Vreau să spun însă că vrem să facem negocieri pe proiecte administrative, iar acolo suntem deschişi pentru toată lumea”, ne-a declarat Moş.

La insistenţele deBanat privind partidele cu care USR PLUS nu ar intra într-o alianţă administrativă, Moş a fost clar: „Exclus PSD şi ALDE!”.

În altă ordine de idei, în USR PLUS s-a discutat şi cine va fi propunerea formaţiunii pentru un scaun de vicepreşedinte al CJ Timiş. Astfel, în cazul în care Moş va câştiga preşedinţia CJ Timiş, propunerea va fi Raul Olajos (PLUS). În cazul în care va pierde, candidat va fi chiar Moş. În schimb, candidatul formaţiunii pentru o funcţie de viceprimar al Timişoarei va fi stabilit de viitorii consilieri municipali ai USR PLUS.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Scrie un comentariu

Cele mai citite articoleJurnal de campanie (21) PNL Timiş, fruntaş pe ţară în producţia de racolări. “Ciclistul” politic de la ŞagUSR Timiş a exclus şapte traseişti din partid.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]