Consilier local PNL din Bragadiru, amenințări către AUR: Dau drumul la câini, am gloanțe de argint

Consilier local PNL din Bragadiru, amenințări către AUR: Dau drumul la câini, am gloanțe de argint

Distribuie acest articol!

  Grupările mafiote din cadrul Partidului Național Liberal Ilfov au realizat că Alianța pentru Unirea Românilor AUR este o forță redutabilă care va stopa accesul la banul public pentru interesele interlopilor și au trecut la amenințări cu moartea.

  Doi consilieri ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor au fost amenințați voalat cu moartea de către un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian.

  Persoanele amenințate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL – consilier parlamentar AUR și Mihai Florin Jereb, consilier parlamentar AUR. În spatele amenințărilor stau interesele financiare ale rechinilor imobiliari din Bragadiru. Candidatul AUR la funcția de primar al orașului Bragadiru Costin Ioniță este cotat cu prima șansă în cadrul scrutinului electoral.

  Bogdan Crefelean i-a făcut o plângere penală consilierului PNL Dumitru Adrian

  „În data de 09.06.2021, în urmă unor dezbateri și discuții în mediul online pe unul din grupurile publice din Bragadiru, jud. Ilfov, la ora 18.44 am primit mai multe mesaje, în care consider că am fost amenințat sub o formă directă de către domnul Dumitru Adrian, consilier local în CL Bragadiru, ales din partea PNL. În fapt, pentru faptul că am discutat pe unul din subiectele de campanie electorală, domnul Dumitru Adrian a găsit de cuviință să mă contacteze pe mesageria privată și să-mi aducă la vedere faptul că dacă mai comentăm pe postările publice ale dânsului, dă “drumul la câini” și că are și dânsul “gloanțe de argint”, lucruri repetate și la ora 20.03, precum se poate vedea în documentul atașat ce cuprinde întreagă conversație. Având în vedere acest fapt și că eu, Crefelean Bogdan, șef de cabinet la cabinet parlamentar AUR Ilfov și reprezentant AUR în Biroul Electoral de Circumscripție Locală Bragadiru, mă simt amenințat de către acest domn,

   » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  ‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

  ‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

  Distribuie acest articol! Toţi cei 700 de angajaţi ai Termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au fost concediaţi colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de 1.477 de salariaţi. Anterior, 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizaţi din cadrul CEH, […]