Claudiu Târziu desființează declarația lui Vlad Voiculescu în care asociază Sfintele Paști cu evenimente sângeroase: O odioasă manipulare!

Claudiu Târziu desființează declarația lui Vlad Voiculescu în care asociază Sfintele Paști cu evenimente sângeroase: O odioasă manipulare!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, cataloghează declarația lui Vlad Voiculescu, potrivit căreia perioada dintre Paștele Catolic și cel Ortodox va fi proba unei generații, așa cum a fost pentru generațiile de dinainte cel de-al Doilea Război Mondial sau revoluția din 1989, drept o manipulare odioasă.

Senatorul Claudiu Târziu susține că folosirea „jertfei Mielului” sau „jertfei ostașilor” din cea de-a doua conflagrație mondială și „jertfa tinerilor de la Revoluție” pentru justificarea abuzului în campania anti-covid este inacceptabilă și este dovada unei „odioase manipulări”.

„Declarația cea mai importantă făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în conferința de presă de ieri: Sistemul medical nu poate duce pe umerii săi singur toată povara pandemiei. Limitele sistemului nu țin atît de investiții, ci de lipsa resursei umane. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dvs: evitați aglomerările, purtați masca, avem nevoie să stați în case, avem nevoie ca oamenii să se vaccineze.Prin respectarea măsurilor de protecție cîștigăm timp pentru vaccinare. (…)Perioada de la Paștele Catolic pînă la Paștele Ortodox – această perioadă va fi proba unei generații, la fel cum bunicii noștri și-au dat proba în al Doilea Război Mondial, la fel cum a fost pentru generația de la Revoluție.

Halucinant! Omul dă dovadă de o perfidie incredibilă, legîndu-și apelul de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, căreia îi asociază două dintre cele mai grele și sîngeroase momente ale istoriei noastre recente. Ni se induce că jertfa lui Hristos, pentru mîntuirea noastră, alături de jertfa poporului român pentru salvarea țării și pentru libertatea lui se continuă într-o linie a sacrificiului pentru neam și Dumnezeu în răbdarea restricțiilor dictate de guvern pe timp de pandemie.

Uluitor! O înaltă școală a manipulării. O odioasă manipulare, dar care ar putea ține la mulți. Cu alte cuvinte, sîntem în război (cu Covidul,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]