Claudiu Târziu: am fost mandatați de popor să nu facem alianțe cu hoții

Claudiu Târziu: am fost mandatați de popor să nu facem alianțe cu hoții

Prezent în cadrul unei emisiuni TV (Antena 3) și răspunzând unei întrebări adresate din partea unui viitor parlamentar PNL, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a reiterat faptul că AUR a fost mandatat de către popor să nu facă alianțe cu hoții care se află în parlament.

Claudiu Târziu a vorbit și despre susținerea românilor: „nimeni nu ne lua în calcul deoarece clasa politică este ruptă de realitate, trăiește în bula ei, nu are legătura cu alegătorii. Tocmai de aceea nu au știut care sunt durerile românilor, le-au ignorat.

Pe de altă parte s-a practic o campanie de ignorare, de biocot general din partea presei: s-a pus problema în redacții ca să nu se vorbească despre AUR.

Noi am făcut campanie serioasă, cu mii de membri, am fost din ușă din ușă.

AUR s-a finanțat din buzunarele proprii. Am avut 200 000 de euro ce au provenit din donații și contribuții ale candidaților.

Aveam 5 000 de membri și de câteva zile au fost cereri pentru 15 000 de adeziuni.

Am avut o campanie foarte bună pe online.

Noi nu am fost împotriva măștii ci am cerut să se respecte drepturile și libertățile românilor. Noi suntem împotriva hoției. Guvernul liberal a luat măsuri excesive și pe care le-au reproșat și alții din societatea civilă” a declarat Claudiu Târziu.

  • MAE: Prima zi a votării s-a încheiat în Noua Zeelandă și Australia

    MAE: Prima zi a votării s-a încheiat în Noua Zeelandă și Australia

    Prima zi a votării în străinătate la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din acest an s-a încheiat în cele mai estice 6 secții organizate în Australia și Noua Zeelandă (Canberra, Melbourne, Sydney, Adelaide, Brisbane și Auckland). Procesul de votare a decurs în condiții foarte bune și nu a fost necesară prelungirea votării,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]