CFR Cluj s-a chinuit cu Dinamo, deși “Câinii roșii” au jucat o oră cu doi oameni în minus

CFR Cluj s-a chinuit cu Dinamo, deși “Câinii roșii” au jucat o oră cu doi oameni în minus

Trupa lui Edi Iordănescu a avut doi oameni în plus pe teren încă din minutul 32, însă a întâmpinat probleme serioase împotriva formației din capitală pe care a învins-o greu, scor 1-0.

Oaspeții au început curajos jocul din Gruia, iar Paul Anton și-a încercat de două ori norocul de la distanță, în primele minute (5,6). Apoi, campioana a preluat inițiativa și a început să preseze adversarul. În minutul 9, căpitanul Mario Camora a reușit o acțiune bună în flancul stâng, a ajuns în poziție favorabilă și a șutat puternic la colțul scurt, însă balonul a lovit bara.

În următoarele minute, tot “feroviarii” au controlat partida, însă fără situații importante în apropierea careului dinamoviștilor. După aproape o jumătate de oră de joc, Păun a șutat puternic din interiorul careului, Kongshavn a respins, mingea a ajuns la Debeljuh, care a reluat cu capul în bară (27).

După ce primele 30 de minute s-au scurs, Paul Anton (31) și Florin Bejan (32) au comis greșeli de începător și au fost eliminați de centralul partidei din Gruia.  Până la finalul reprizei, clujenii au încercat din răsputeri să deschidă scorul, însă scorul pauzei a fost 0-0.

În actul secund, CFR Cluj a fost singura echipa de pe teren. La cinci minute de la reluare, Hoban și Păun au trecut pe lângă primul gol al partidei. Apoi și-a intrat în rol Billel Omrani, însă francezul a fost neinspirat la finalizare. Atacantul campioanei a fost blocat în două rânduri (56, 61) de Kongshavn. Apoi, Omrani a trimis puțin pe lângă, cu capul, dintr-o poziție ideală (64).

După alte cinci minute, cei doi s-au aflat din nou față în față, iar goalkeeper-ul a câștigat din nou duelul direct (69). Totuși, francezul s-a revanșat la intrarea în ultimele 10 minute, când a trimis în plasă din apropiere, o centrare a lui Păun (80). Elevii lui Edi Iordănescu a gestionat bine finalul de meci și au reușit să se impună la limită, scor 1-0.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]