CFR Cluj câștigă cu Hermannstadt, după un meci în care sibienii nu au șutat pe poartă

CFR Cluj câștigă cu Hermannstadt, după un meci în care sibienii nu au șutat pe poartă

Trupa condusă de Dan Petrescu a reușit să se impună la limită pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației din Sibiu.

Campioana a început ofensiv jocul de pe teren propriu și s-a instalat în jumătatea oaspeților încă de la început. În minutul șapte, Mateo Susic a executat bine o lovitură liberă, iar balonul a lovit bara porții lui Cristiano.

După ocazia fundașului “feroviar”, clujenii au continuat să controleze jocul, însă fără să pună presiune asupra defensivei adverse. Mai mult, sibienii s-au mulțumit să respingă atacurile CFR-ului și nu au contat deloc în ofensivă. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

După revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Elevii lui Dan Petrescu au petrecut majoritatea timpului în apropierea careului sibian, însă fără succes. Totuși, în minutul 66, în urma unei lovituri de colț, Vinicius a reușit să deschidă scorul.

Cinci minute mai târziu, Păun putea majora diferența, însă șutul său a fost respins de Cristiano. Până la finalul jocului, Petrila a fost și el aproape de a înscrie, însă partida s-a încheiat cu o victorie la limită a “feroviarilor”, scor 1-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgărdean – Susic, Vinicius, Cestor, Camora – Itu (Păun ‘46), Bordeianu (Hoban ‘88), Djokovic – Rondon (Burcă ‘88), Debeljuh (Omrani ‘74), Costache (Petrila ‘57)

Hermannstadt: Cristiano – Belu, Viera, Stoica, Opruț – Pires, Dâlbea – Petrescu (Caiado ’64), Sîntean (Dumitriu ‘64), Joalisson – Bălan (Karanovic ’64)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]