Cel mai dedicat tată: și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate

Cel mai dedicat tată: și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate

Copiii noștri merită orice sacrificiu, iar în meseria de părinte nu există perioade de concedii. A fi părinte este o meserie full-time, iar fericirea copiilor noștri reprezintă prioritatea noastră numărul 1. Un tată din Canada este dovada vie a acestui lucru!

Derek Prue suferea enorm atunci când vedea că băiețelul lui în vârstă de 8 ani se simțea stânjenit de un semn din naștere, care îi acoperă o bună parte din trunchi. Tatăl copilului a povestit pentru CBC TV că fiul lui poartă deseori tricouri la plajă sau la piscină fiindcă îi este rușine de semnul sau din naștere, așa că a decis să ia măsuri în acest sens. Așa că bărbatul și-a tatuat semnul din naștere al fiului sau, în semn de solidaritate!

This is derrick Jr and derrick sr . He is the dad that got his sons birthmark tattooed, its Very cool that he could do this to help his sons confidence and that we could be a part of their story .

Posted by Juicy Quill Tattoo on Thursday, December 10, 2020

„Nu am ezitat nicio clipă”, a explicat tatăl care a trebuit să îndure 30 de ore de durere pentru tatuajul de care este extrem de mândru. Zona coastelor este cea mai dureroasă când vine vorba de tatuaje.

Citește și: Jason Momoa, tatăl anului: ce și-a tatuat pe piept din dragoste pentru copiii lui

„Fiul meu începea să se simtă din ce în ce mai rușinat de felul în care arată, așa că m-am gândit să îi fac o bucurie și să îmi fac și eu un tatuaj identic cu semnul lui din naștere, în același loc. Am privit-o că pe o șansă că băiatul meu să se simtă mai confortabil în pielea lui și mai încrezător”,

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Eliminată încă din optimi în Champions League și ratând un deceniu de dominație în Serie A, Juventus vrea un nou antrenor după finalizarea sezonului actual. Dorit ca tehnician este nimeni altul decât Zinedine Zidane. Multe voci vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid, iar ruptura s-ar putea produce în următoarele săptămâni. Chiar dacă […]