Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Paul Siserman, candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, și-a prezentat câteva dintre planurile pe care le are pentru clujeni.

Fostul concurent de la „Masterchef” își dorește ca toți cetățenii să se implice în viața politică deoarece acest lucru nu se întâmplă, iar rezultatele se văd.

„Am ales ALDE pentru că a fost singurul partid care mi-a acceptat condițiile. Eu fac politică dintotdeauna, pentru că oricare dintre cetățenii României ar trebui să se implice. Că au făcut mai mult sau mai puțin este treaba lor, dar se vede rezultatul.

În acest oraș numit de 5 stele sunt multe lipsuri. Aș dori în primul rând să fac cartiere de 5 stele și să dau independență primăriilor de cartier, care în ziua de azi sunt simple ghișee de colectare a taxelor”, a declarat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a menționat și „disperata” lipsă a școlilor și a grădinițelor din Cluj-Napoca.

„Am ales să deschid ochii oamenilor prin candidatura mea. Despre Pata Rât, odată la 4 ani toată lumea le promite marea cu sarea. Nimeni nu se gândește să le facă buletine acelor oameni, să fie luați în seamă, să fie un dispensar real care să aibă grijă de ei”, a afirmat Siserman.

Acesta a mai vorbit despre turismul din municipiul Cluj-Napoca, despăre care spune că e valorificat insuficient și se bazează „doar pe 2-3 festivaluri”.

„Am destule proiecte, care chiar sunt viabile. Să nu mai mergem în continuare pe ideea și sintagma: afară e frumos gardul, înăuntru leopardul. M-am tot uitat în propunerile contracandidaților mei și nu am văzut la niciunul dintre ei o propunere despre aeroport sau despre autogară, care nu este nici măcar de sat, dacă pot să spun așa.

Am tot fost întrebat ce caut eu, ca bucătar, la primărie. Este o diferență între ocupație, meserie și funcție. Eu sunt mândru de meseria mea. Prin asta am realizat tot ce am în viață, iar ocupația este de antreprenor”, a explicat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a mai precizat că în ultimii ani de antreprenoriat a reușit ca una dintre firmele sale să fie pe locul doi în județul Cluj la profitabilitate.

„Asta mă poate defini ca un bun manager. Clujul poate fi comparat cu o activitate comercială, iar dacă cineva mai întreabă de ce am ales asta,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Înainte de toate, actuala pandemie care a întors lumea cu fundul în sus este o colosală afacere. Un editorial […]

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Municipalitatea cauta bani pentru modernizarea Parcului Feroviarilor, parc ce urmeaza a fi al doilea cel mai mare din oras. Nord Conforest SA, același constructor care a amenajat Baza Sportivă Gheorgheni, și are în lucru Parcul „Între Lacuri”, Pădurea Clujenilor și parcul IL Caragiale, va efectua lucrările la amenajarea Parcului Feroviarilor, în suprafață de 53.457 mp, prin […]