Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Paul Siserman, candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, și-a prezentat câteva dintre planurile pe care le are pentru clujeni.

Fostul concurent de la „Masterchef” își dorește ca toți cetățenii să se implice în viața politică deoarece acest lucru nu se întâmplă, iar rezultatele se văd.

„Am ales ALDE pentru că a fost singurul partid care mi-a acceptat condițiile. Eu fac politică dintotdeauna, pentru că oricare dintre cetățenii României ar trebui să se implice. Că au făcut mai mult sau mai puțin este treaba lor, dar se vede rezultatul.

În acest oraș numit de 5 stele sunt multe lipsuri. Aș dori în primul rând să fac cartiere de 5 stele și să dau independență primăriilor de cartier, care în ziua de azi sunt simple ghișee de colectare a taxelor”, a declarat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a menționat și „disperata” lipsă a școlilor și a grădinițelor din Cluj-Napoca.

„Am ales să deschid ochii oamenilor prin candidatura mea. Despre Pata Rât, odată la 4 ani toată lumea le promite marea cu sarea. Nimeni nu se gândește să le facă buletine acelor oameni, să fie luați în seamă, să fie un dispensar real care să aibă grijă de ei”, a afirmat Siserman.

Acesta a mai vorbit despre turismul din municipiul Cluj-Napoca, despăre care spune că e valorificat insuficient și se bazează „doar pe 2-3 festivaluri”.

„Am destule proiecte, care chiar sunt viabile. Să nu mai mergem în continuare pe ideea și sintagma: afară e frumos gardul, înăuntru leopardul. M-am tot uitat în propunerile contracandidaților mei și nu am văzut la niciunul dintre ei o propunere despre aeroport sau despre autogară, care nu este nici măcar de sat, dacă pot să spun așa.

Am tot fost întrebat ce caut eu, ca bucătar, la primărie. Este o diferență între ocupație, meserie și funcție. Eu sunt mândru de meseria mea. Prin asta am realizat tot ce am în viață, iar ocupația este de antreprenor”, a explicat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a mai precizat că în ultimii ani de antreprenoriat a reușit ca una dintre firmele sale să fie pe locul doi în județul Cluj la profitabilitate.

„Asta mă poate defini ca un bun manager. Clujul poate fi comparat cu o activitate comercială, iar dacă cineva mai întreabă de ce am ales asta,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]