Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar bărbatul care îi plimba a fost împuşcat. Artista oferă o recompensă uriaşă

Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar bărbatul care îi plimba a fost împuşcat. Artista oferă o recompensă uriaşă

Un bărbat angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii, trei exemplare de bulldog francez, a fost împuşcat, iar două dintre patrupede au fost furate.

Atacul s-a petrecut miercuri seară în Los Angeles, iar bărbatul împuşcat, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spital. „Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a declarat ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD).

Deocamdată, suspectul nu a fost identificat sau prins. Doi dintre câini, Koji şi Gustav, au fost furaţi, în timp ce al treilea, Miss Asia, a fugit şi a fost ulterior găsit de poliţişti.

Lady Gaga, care acum este în Roma, unde lucrează la un nou film, „Gucci”, a anunţat că oferă 500.000 de dolari oricui îi returnează câinii. Purtătorul său de cuvânt a zis că aşteaptă informaţii la adresa de e-mail KojiandGustav@gmail.com şi că nu va pune întrebări suplimentare, ci doar va dori să recupereze căţeii.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Eliminată încă din optimi în Champions League și ratând un deceniu de dominație în Serie A, Juventus vrea un nou antrenor după finalizarea sezonului actual. Dorit ca tehnician este nimeni altul decât Zinedine Zidane. Multe voci vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid, iar ruptura s-ar putea produce în următoarele săptămâni. Chiar dacă […]