Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Constructorul turdean cu proiecte ca Stadionul Sepsi, parcul logistic din Gilău, depozitul Ursus din Florești sau hala Midicom din Apahida va avea afaceri mai reduse cu până la 20% în acest an.

ASA Cons, constructorul viitoarei fabricii de MDF de lângă Piteşti, de 150 de milioane de euro, a încheiat primul semestru cu afaceri de 10,5 milioane de euro, în scădere cu 10% faţă de aceeaşi pe­rioadă din 2019. Compania estimează pentru anul în curs afaceri de 18-20 milioane, cu 15-20% sub 2019, conform ZF.

„Este o prognoză mai prudentă, însă bazată pe realitatea din ultimele săptămâni, care confirmă un număr mult mai mic de pro­iecte în piaţa construcţiilor industriale. Am avut multe proiecte anulate sau amânate, din diverse motive.

Beneficiarul final s-a răzgândit sau nu a reuşit să obţină în timp util actele şi autorizaţiile sau a decis să amâne o extindere a unor hale existente sau clienţii săi, viitori chiriaşi ai spaţiilor logistice dezvoltate de el, au amânat preluarea spaţiilor“, a declarat Bogdan Bulgaria, general manager al ASA Cons România.

Compania a anunțat este în curs de realizare a primei locuințe din beton prefabricat ridicate în România în perioada postcomunistă. ASA Cons lucrează acum la stadionul Sepsi Sf. Gheorghe și la magazine de bricolaj Dedeman în orașele Călărași și Lugoj.

Societatea din Turda a luat fiinţă în 1999, ca parte a grupului cu același nume din Ungaria. Aceasta a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale.

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

SUA solicită Rusiei să înceteze comportamentul agresiv faţă de Kiev

SUA solicită Rusiei să înceteze comportamentul agresiv faţă de Kiev

Distribuie dacă ți-a plăcut Antony Blinken, șeful diplomaţiei americane i-a cerut Rusiei să își retragă forţe armate de la granița Ucrainei, în contextul în care în ciuda declarațiilor recente privind retragerea trupelor ruse, aceasta sunt încă prezente în număr mare. „Sperăm că Rusia îşi va înceta acţiunile periculoase şi agresive”, a spus acesta. „Suntem conştienţi […]

Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Distribuie dacă ți-a plăcut Premieră în pandemie: Serbia își va plăti cetățenii ca să se vaccineze împotriva Covid-19, în speranța că va reuși să-și relanseze campania de imunizare, după ce interesul public a scăzut. Astfel, cei care s-au vaccinat deja sau vor face acest lucru până la sfârșitul lunii mai vor primi 25 de euro. […]