Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Constructorul turdean cu proiecte ca Stadionul Sepsi, parcul logistic din Gilău, depozitul Ursus din Florești sau hala Midicom din Apahida va avea afaceri mai reduse cu până la 20% în acest an.

ASA Cons, constructorul viitoarei fabricii de MDF de lângă Piteşti, de 150 de milioane de euro, a încheiat primul semestru cu afaceri de 10,5 milioane de euro, în scădere cu 10% faţă de aceeaşi pe­rioadă din 2019. Compania estimează pentru anul în curs afaceri de 18-20 milioane, cu 15-20% sub 2019, conform ZF.

„Este o prognoză mai prudentă, însă bazată pe realitatea din ultimele săptămâni, care confirmă un număr mult mai mic de pro­iecte în piaţa construcţiilor industriale. Am avut multe proiecte anulate sau amânate, din diverse motive.

Beneficiarul final s-a răzgândit sau nu a reuşit să obţină în timp util actele şi autorizaţiile sau a decis să amâne o extindere a unor hale existente sau clienţii săi, viitori chiriaşi ai spaţiilor logistice dezvoltate de el, au amânat preluarea spaţiilor“, a declarat Bogdan Bulgaria, general manager al ASA Cons România.

Compania a anunțat este în curs de realizare a primei locuințe din beton prefabricat ridicate în România în perioada postcomunistă. ASA Cons lucrează acum la stadionul Sepsi Sf. Gheorghe și la magazine de bricolaj Dedeman în orașele Călărași și Lugoj.

Societatea din Turda a luat fiinţă în 1999, ca parte a grupului cu același nume din Ungaria. Aceasta a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale.

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Germania, stare de pandemie: Autoritățile nu mai permit intrarea în țară fără certificat Covid-19

Germania, stare de pandemie: Autoritățile nu mai permit intrarea în țară fără certificat Covid-19

Distribuie acest articol! Germania a revizuit condiţiile de intrare în țară, astfel că, începând de duminică toate persoanele cu vârsta de cel puţin 12 ani trebuie să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. Potrivit informaţiilor publicate de autorităţile […]

JO Tokio: O atletă din Belarus a cerut azil politic. A primit ajutor de la Poliția din Japonia

JO Tokio: O atletă din Belarus a cerut azil politic. A primit ajutor de la Poliția din Japonia

Distribuie acest articol! O alergătoare de sprint belarusă, Krystsina Tsimanouskaya, anunţă că a fost condusă duminică la aeroport – împotriva voinţei sale -, pentru a se îmbarca într-un avion către Belarus, după ce a criticat antrenorii din ţara sa în timpul Jocurilor Olimpice (JO) de la Tokyo, relatează Reuters. Krystsina Tsimanouskaya, care urma să participe […]