Bogdan Crefelean (AUR): „Este interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea redirecționați în altă parte”

Bogdan Crefelean (AUR): „Este interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea redirecționați în altă parte”

Alexandru Săraru, analist politic si Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 12 Aprilie pentru a discuta despre cum au fost evacuați pacienții de la spitalul Foișor din capitală, acțiunile președintelor Klaus Iohannis cu privire la evenimentele din ultima perioadă și despre demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte de către autorități.

Urmăriți integral emisiunea pe Facebook accesând linkul următor: https://fb.watch/4TS4VZDEo3/

„Spitalul Foișor este cel mai bine pregătit pentru ortopedie și nu este pregătit pentru covid-19, chiar dacă are cele mai multe paturi care asigură oxigen și cred că pe acest lucru s-au bazat autoritățile. Este clar că toate acțiunile acestea au fost premeditate și duc într-o direcție asupra cărora suspiciunile persistă. Este un interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea ca toți acești bani să fie redirecționați în altă parte.” susține domnul Bogdan Crefelean.

Domnul Bogdan Crefelean vorbește despre deciziile lui Vlad Voiculescu din ultima perioadă și ce a însemnat gestul acestuia de a-i suna pe pacienții evacuați de la Spitalul „Foișor”.

„Deciziile domnului Voiculescu se văd de atâta timp, pacienti arși prin spitale, ordinul de evacuare al spitalului, iar decizia de a-i suna și de a-și cere scuze nu cred că i-a încălzit nimic pe acei oameni. Actualul guvern trebuie să își ia la revedere pentru că nu poate să facă față nici măcar unei provocări de a guverna. Vlad Voiculescu a delegat atribuțiile secreterilor de stat, iar din acest motiv nu avem cum să auzim de vreo asumare în minister. La fel se întâmplă și în alte ministere, ei nu guvernează, ei își fac jocurile politice.”

Întrebat cum ne-am pricopsit cu un astfel de președinte, domnul Bogdan Crefelean răspunde:

„Știm foarte bine că președintele are un manadat și jumătate de activitate și nu a făcut nimic altceva decât să se lupte cu PSD,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bucurie si speranta

Bucurie si speranta

Să trăim fiecare săptămână ca și cum ar putea fi ultima, pregătiți de mult dorita întâlnire cu Mirele Hristos. Magnolia este deosebit de admirată, dar frumusețea nu durează. Totul se transformă în uscăciune. O adiere de vânt subțire însă poate renaște totul. Harul învierii este singura noastră speranță. Nu toată ziua sunt Paștile, zice o […]

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]