BOC, TIȘE și BUDA, umiliți de Orban și Cîțu! Clujul va avea prefect UDMR

BOC, TIȘE și BUDA, umiliți de Orban și Cîțu! Clujul va avea prefect UDMR

Noul prefect de Cluj va fi de la UDMR, au decis liderii coaliţiei de guvernare în ședința care s-a încheiat în urmă cu câteva minute.

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, președintele PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu au cedat UDMR postul de prefect de Cluj, în cadrul ședinței coaliției de luni seara, în ciuda opoziției liderilor PNL Cluj Daniel Buda, Emil Boc și Alin Tișe.

Tot astăzi, PNL Cluj a mai primit o lovitură după ce a pierdut funcția de secretar general al guvernului, promisă liberalilor clujeni și care urma să fie ocupată de prefectul Mircea Abrudean. Însă premierul Cîțu le-a mai dat o țeapă clujenilor și l-a numit īn fruntea SGG pe gorjeanul Tiberiu Horațiu Gorun.

Cel mai probabil, președintele UDMR Cluj, Csoma Botond, îl va promova în postul de prefect al Clujului, care a revenit Uniunii la negocierile de luni seara, pe avocatul Istvan Szilard Tasnadi.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Scris de Ziua de Cluj azi, 09:52 Eveniment Ascultă știrea DISTRIBUIE Șoferul unui autoturism BMW care a ocupat două locuri de parcare la magazinul de bricolaj Dedeman a provocat nemulțumirea mai multor clujeni.  Abonează-te pe    Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ Autovehiculul era poziționat pe două locuri destinate […]

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Distribuie dacă ți-a plăcut Ceremonii militare şi religioase au loc, duminică, în Bucureşti şi în întreaga ţară, cu ocazia zilei de 9 Mai. La evenimentele din Bucureşti participă ministrul Apărării şi alţi oficiali. ”Ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori cu prilejul aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, […]