Băsescu a închis interviul Hotnews la întrebarea: ce reprezintă gestul cu degetul la nas al Elenei Udrea.

Băsescu a închis interviul Hotnews la întrebarea: ce reprezintă gestul cu degetul la nas al Elenei Udrea.

După cum bine se știe primul președinte al partidului mișcarea populară a fost Elena Udrea. După ce a fost pusă sub acuzare și a fugit din țară ca să nu facă pușcărie, ea a fost îndepărtată și președinte a fost ales Eugen Tomac.

Ambii au fost și sunt vasali de bună credință ai lui Traian Băsescu, un bătrânel om politic care ar fi trebui să stea liniștit să se ocupe de nepoței la bătrânețe.

Astăzi Traian Băsescu candidează fără șanse la primăria București cu două scopuri: să ajute actualul primar al capitalei și să se răzbune pe PNL și USR că au scos mascota PMP din jocurile politice pentru București. Normal să facă acest lucru din moment ce vorbim de un rest al PDL, în timp ce partea importantă s-a scurs deja în PDL. Când vrei să reformezi clasa politică din bucăți ale celor vinovați e greu să schimbi ceva în bine.

Dar să revenim. Președintele României a participat la un interviu online HotNews. În această campanie pentru București mesajul a fost transmis aproape exclusiv online, ca să nu depună bătrâna hienă politică prea mult efort.

La sfârșitul interviului reporterii Hotnews au întrebat pe fostul președinte: ce reprezintă gestul cu degetul dus la nas al Elenei Udrea și repetat de mai multe ori. Atunci Traian Băsescu a închis brusc convorbirea video cu cei din redacția acuzându-i că sunt oameni neserioși.

Dar chiar domnule președinte, ce reprezintă acel gest? Este un simbol, un mesaj ?

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]