Antrenament reușit pentru Europa League. CFR Cluj, victorie fără emoții la Giurgiu

Antrenament reușit pentru Europa League. CFR Cluj, victorie fără emoții la Giurgiu

Formația condusă de Dan Petrescu a reușit să se impună fără probleme pe terenul Astrei, scor 2-0, înaintea duelului cu Djugardens.

Campionii au început ofensiv jocul de la Giurgiu, iar Itu a trecut pe lângă gol după doar 30 de secunde de joc. Formația clujeană a continuat să pună presiune, în timp ce gazdele păreau că nu pot face față asaltului “feroviarilor”.

Deși elevii lui Dan Petrescu au mai redus din turație, Itu a avut o nouă ocazie (20), iar Păun a fost și el aproape de gol (28). Treptat, Astra a avansat spre poarta lui Bălgrădean, iar Crepulja putea deschide scorul, însă defensiva clujeană a respins (30).

Apoi, Răduț a scos din joc doi adversari, a șutat la colțul scurt, însă Bălgărdean a respins (33). La faza imediat următoare, Graovac a trimis cu capul în bara porții clujene (34). Până la finalul reprizei, Debeljuh a fost și el aproape de a marca, însă golul “feroviarilor” a venit la finalul primelor 45 de minute.

În urma unei faze prelungite de atac a trupei din Gruia, balonul a ajuns în careu la Crepulja, care a încercat să respingă, însă și-a învins propriul portar cu un șut în vinclu (45). Astfel, la pauză clujenii conduceau cu 1-0.

La revenirea de la cabine, tot elevii lui Dan Petrescu au fost mai activi. La doar două minute de la reluare, Vinicius și mai apoi Itu au trecut pe lângă golul al doilea. Chiar dacă nu au mai fost consemnate ocazii importante, CFR-ul a continuat să preseze.

În cele din urmă, forcing-ul a dat roade, iar imediat după încheierea primei ore de joc, Rondon a centrat foarte bine, iar Debeljuh a reluat din cădere în plasa porții lui Lazar (61). “Feroviarii” au mai redus din turație după cel de-al doilea gol, însă și-au păstrat avantajul și s-au impus cu 2-0.

Echipe de start:

Astra Giurgiu: Lazar – D. Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto (Dandea ‘82), Crepulja, Zaharia (Moise ‘3, Balaure ‘59) – Alibec, Fatai, Răduț (Gheorghe ‘82)

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Petrila ’78), Hoban, Păun (Djokovic ‘78) – Rondon (Omrani ’90), Debeljuh (Vojtus ‘70), Costache (Pereira ’46)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]