Andrei Ignat – analist politic: „Românii sunt supuși unui experiment de suprimare a multor drepturi civile”

Andrei Ignat – analist politic: „Românii sunt supuși unui experiment de suprimare a multor drepturi civile”

Analistul politic Andrei Ignat a venit la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 30 Martie pentru a discuta despre ultimele măsuri luate de cei de la guvernare și protestele oamenilor împotriva restricțiilor.

„E bine că generația tânără a început să se implice. Am ajuns în situația în care, la câteva luni după alegeri au ajuns în fruntea țării niște slugi ale corporațiilor, cu ajutorul unor combinații politice făcute de Iohannis. Suntem subiecții unui experiment social legat de suprimarea multor drepturi civile și de lipsirea de mijloace de trai. Autoritățile au luat-o pe o cale divergentă față de poporul român. Într-o țară așezată, la o asemenea manifestare, guvernul ar fi trebuit ca până dimineață să pună demisia pe masa președintelui, deoarece toate măsurile care au fost inteprinse nu au făcut decât să creeze un sentiment de vinovăție colectivă a poporului român.” spune domnul Andrei Ignat.

„În spatele partidului USR nu stau niște oameni profesioniști cu lucruri concrete în viață, dimpotrivă, niște ONG-uri prin care se drenează banii publici. Prin planul national de redresare și reziliență se încearcă drenarea unor bani care ar trebui să meargă în infrastructura țării, și nu spre ONG-urile controlate de oamenii din USR. Instituțiile statului sunt subjugate prin managementul politic care respinge orice inițiativă, prin tergiversarea bugetului sau prin lipsirea de investiții. Acești politicieni au impus niște măsuri pe care nici ei nu sunt în stare să le respecte, blocând orice fel de dialog profesional pe teme medicale.” susține domnul Andrei Ignat.

Analistul politic cere de la autorități să studieze și să se expună foarte clar comportamentul oamenilor care au intrat în boală, ca să stim la ce ne raportăm cu mortalitatea și cu numărul internărilor la ATI, deoarece după spusele lor, nu mai există alte boli în România,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]