Andrei Burcă, cel mai curtat jucător al campioanei. Trei echipe interesate de internaționalul român

Andrei Burcă, cel mai curtat jucător al campioanei. Trei echipe interesate de internaționalul român

Fundașul în vârstă de 28 de ani este pe punctul de a părăsi formația alături de care a cucerit două titluri în Liga 1.

Evoluțiile constante din centrul defensivei ”feroviarilor”, atât în campionat, cât și în competițiile europene l-au propulsat pe Andrei Burcă în atenția scouterilor. Stopperul de 28 de ani este cel mai curtat jucător al CFR-ului și ar putea părăsi trupa lui Marius Șumudică în perioada de mercato.

Apărătorul central este dorit în Emiratele Arabe Unite, de Al Ain, care oferă 1,5 milioane de euro în schimbul internaționalului român. În plus, Burcă se află și pe lista turcilor de la Goztepe, dar și pe lista unei formații din liga secundă spaniolă.

Ofertă din Golf este pe placul campioanei, însă rămâne de văzut ce va alege fotbalistul. Sosit în 2019 la Cluj, Burcă a îmbrăcat de 83 de ori tricoul vișiniu și a cucerit două titluri și o Supercupă alături de “feroviari”.

Prestațiile bune din defensiva CFR-ului l-au adus pe stopper în anturajul echipei naționale, pentru care a strâns 6 selecții.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

Distribuie acest articol! Toţi cei 700 de angajaţi ai Termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au fost concediaţi colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de 1.477 de salariaţi. Anterior, 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizaţi din cadrul CEH, […]