Alexandru Săraru – despre Spitalele Foișor și Victor Babeș: „Se confirmă încă o dată că sistemul medical este la pământ”

Alexandru Săraru – despre Spitalele Foișor și Victor Babeș: „Se confirmă încă o dată că sistemul medical este la pământ”

Alexandru Săraru, analist politic si Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 12 Aprilie pentru a discuta despre cum au fost evacuați pacienții de la spitalul Foișor din capitală, neînțelegerile din coaliția de guvernare și demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte.

Urmăriți integral emisiunea pe Facebook accesând linkul următor: https://fb.watch/4TS4VZDEo3/

Întrebat cum s-a ajuns de acest scandal de la Spitalul „Foișor” din Capitală, domnul Alexandru Săraru răspunde:

„Se confirmă încă o dată că sistemul medical este la pământ, iar în acest eveniment putem observa același scenariu. Miza este privatizarea sistemului medical, iar domnul Vlad Voiculescu nu a dat niciodată un răspuns concret la această întrebare. Acel spital nu este pregătit pentru a fi un spital suport covid-19, iar în plină noapte, au fost mutați peste 90 de pacienți, unii proaspăt operați.„

Analistul politic vorbește despre neînțelegerile din coaliția de guvernare și modul președintelui Klaus Iohannis de a face politică.

„Sunt grave probleme de comunicare în coaliția de guvernare și se va crea un mare haos, un ultim exemplu a fost conferințele de presă susținute separat ale lui Florin Cîțu și Vlad Voiculescu.

Știm foarte bine că președintele are un manadat și jumătate de activitate și nu a făcut nimic altceva decât să se lupte cu PSD, pe bună dreptate, dar alte subiecte sau alte probleme ale țării le-a rezolvat? Așteptăm să vedem ce poate să mai zică în afară de ‘pe-se-de’.

Ei câștigă în felul lor, dacă rămâi în casă și-au îndeplinit scopul, dacă ieși din casă și primești amendă, primesc bani la buget. Au de câștigat în orice mod, iar cei care au de pierdut suntem noi. Sănătatea și libertatea sunt cele mai de preț lucruri pe care le poate avea un om.„

Întrebat despre demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte de către autorități,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bucurie si speranta

Bucurie si speranta

Să trăim fiecare săptămână ca și cum ar putea fi ultima, pregătiți de mult dorita întâlnire cu Mirele Hristos. Magnolia este deosebit de admirată, dar frumusețea nu durează. Totul se transformă în uscăciune. O adiere de vânt subțire însă poate renaște totul. Harul învierii este singura noastră speranță. Nu toată ziua sunt Paștile, zice o […]

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]