A răpit peste 5.000 de copii cu ajutorul autorităților

A răpit peste 5.000 de copii cu ajutorul autorităților

Femeia care a răpit peste 5.000 de copii cu ajutorul autorităților

Georgia Tann a răpit și abuzat, în decursul a 25 de ani, peste 5.000 de copii, cu ajutorul Tennessee Children’s Home Society, o agenție de adopție din Statele Unite. Cum a fost posibil așa ceva? Se pare că femeia avea relații de prietenii cu multe persoane influente, care o ajutau să separe legat părinții de copii lor pentru a putea fi vânduți mai departe, pe sume importante de bani, potrivit insider.com.

georgia tann

Foto: Facebook

Georgia obișnuia să se plimbe în mașina ei de lux prin cartierele sărace și să îi facă pe copiii care se apropiau de ea să se urce în autoturism cu pretextul că îi plimba. Însă odată ce se urcau în mașină, cei mici nu se mai întorceau la părinții lor. Ani de zile Georgia Tann a răpit și vândut aproximativ 5.000 de copii. Cei considerați cei mai frumoși și mai arătoși, erau dați spre adopție, iar ceilalți vânduți pe post de servitori sau supuși unor suferințe greu de imaginat – bătăi, violuri și torturi. Mai mult decât atât, uneori unii copii nici nu mai apucau să ajungă la familiile adoptive fiindcă mureau în condiții suspecte, lașați nemâncați și neîngrijiți. Se crede inclusiv că Georgia Tann ar fi molestat multe fete din centrul de adopție care o ajuta să răpească și să vanda copiii, că mai apoi să le dea spre adopție unor pedofili.

S-a descoperit inclusiv că mulți copii erau scoși din stat noaptea pentru a-și întâlni părinții adpptivi și că masurile luate de femeie pentru a-i răpi pe cei mici erau unele extreme. Ea îi lua pe copii atât de pe stradă, cât și din grădinițe sau biserici.

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare