vrea ca guvernul și producătorul să răspundă dacă vaccinul are efecte adverse periculoase – CURIERUL ROMÂNESC

vrea ca guvernul și producătorul să răspundă dacă vaccinul are efecte adverse periculoase – CURIERUL ROMÂNESC

Azi, pe Radio România Actualități, managerul Spitalului „Dr.Victor Babeș”, dr. Emilian Imbri afirmă: ”Să ştiţi că eu personal după ce mă voi vaccina nu o să renunţ la mască şi voi purta în continuare masca şi nu vreau să creadă lumea că îi păcălesc. Sigur, o voi purta şi după ce fac rapelul, la 21 de zile, deci practic când în mod normal o să fiu sigur şi o sa mă testez să văd dacă am anticorpi, şi dacă am anticorpi, aş prefera totuşi, mă simt mai în siguranţă să port mască, şi să ştiţi că, încet, încet, te obişnuieşti să trăieşti mai la 2 metri distanţă de cei din jurul tău” – transcrie fosta mea colegă Camelia Stârcescu.

În secunda doi după ce am citit, mi-au venit pe limbă o serie de întrebări la care aș vrea un răspuns oficial. De pildă, de ce să te protejezi, dacă ești imun? Așa, numai de dragul de a purta mască și de a păstra distanța față de restul? Dacă da, cum se cheamă afecțiunea asta? Dacă nu, nu e cumva pentru că, de fapt, nu ești imun?

Și cum crezi că oameni normali la cap pot să înghită explicația asta tembelă, ca fiind o opinie de expert?

Și mai am.

Cum e posibil să apară un vaccin sigur în cîteva luni, cînd știm că, în mod normal, este nevoie de ani sau zeci de ani pentru a face unul? Cam despre cîți bani e vorba în povestea asta și ce sînt dispuși să facă pentru ei cei care promovează, în paralel, ritualul vaccinării și stigmatizarea ”inconștienților” care nu se vaccinează?

Sînt siderat de ce fel de ”specialiști” avem și de declarațiilor lor năucitoare.

Am crezut că Streinu-Cercel e un fel de ”monument” în domeniu,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Guvernul actual îi detestă pe români. Nu putem sta așa 4 ani

Guvernul actual îi detestă pe români. Nu putem sta așa 4 ani

Guvernul actual îi detestă pe români, tot așa cum și președintele României, Klaus Iohannis, îi detestă pe români. Despre Iohannis lucrurile sunt clare, a fost pus acolo de austrieci și ruși ca să se asigure că dețin în continuare resursele naturale ale României, așa cum o făceau și înainte de 1859. Acest președinte și-a luat […]

Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

Alexandru Muraru provine din organizația județeană Iași a PNL. El a luat locul de parlamentar al lui Costel Alexe, fostul ministru al mediului cercetat pentru neregulile din pandemie. Cei doi sunt apropiați, foarte apropiați. Alexandru Muraru s-a făcut remarcat pentru declarațiile antiromânești făcute la adresa luptătorilor anticomuniști ce au murit în închisorile comuniste deschise de […]