Voiculescu: Nu înțeleg ce solicită protestatarii! Cetățenii: DEMISIA

Voiculescu: Nu înțeleg ce solicită protestatarii! Cetățenii: DEMISIA

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, afirmă că nu înțelege care sunt revendicările protestatarilor și le recomandă să poarte masca de protecție. Se pare că ministrul Sănătății se face că nu înțelege, dar protestatari au niște revendicări foarte clare: Jos cu restricțiile, fără mască în spațiul liber și demisia guvernului Cîțu împreună cu cea a șefului DSU Raed Arfat.

Cam așa arată o parte din revendicările românilor

„Secțiile ATI sunt pline. Oamenii sunt consultați în ambulanță. Protestele sunt în regulă cu mască. Suntem de acord cu sloganul Jos Pandemia, dar să purtăm măști la manifestații. Nu înțeleg exact ce solicită cei care ies la proteste. Nu există nici măcar o măsură care să fie luată și să nu se încerce protejarea populația!”, a spus Vlad Voiculescu în fața jurnaliștilor.

Protestele de stradă continuă de patru zile în mai multe orașe, inclusiv în Capitală.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]