VIDEO Viral: Un câine oprește traficul pentru a cere ajutor după ce proprietarul său s-a prăbușit la pământ

VIDEO Viral: Un câine oprește traficul pentru a cere ajutor după ce proprietarul său s-a prăbușit la pământ

Un câine a salvat viața proprietarei sale după ce a oprit o mașină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii care s-a prăbușit la pământ într-un cartier din Canada, relatează Insider.

Haley Moore își scosese la plimbare cățeaua de un an și jumătate, Clover, săptămâna trecută când a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi a unui vecin al femeii ce locuiește într-o suburbie a orașului Ottawa arată cum câinele se uită să vadă ce este în neregulă cu Moore înainte de a se elibera din lesă și opri o mașină aflată în trecere.

Șoferul acesteia a declarat pentru CTV News că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reușit să atragă atenția și unui alt trecător, un vecin al femeii, și după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore.

„Când mi-au bătut vecinii la ușă aceștia erau agitați și câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului Moore se afla deja în ambulanță, revenindu-și după ce a fost tratată de paramedici.

Deși deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat pentru CTV News că:

„Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranță știind că ea va fi acolo pentru mine. Știți cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor și o iubesc de nu mai pot”.

Clover, care a fost adoptată de la un centru pentru câini abandonați, a primit o friptură drept mulțumire pentru curajul ei.

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

Oamenii de știință sugerează că undeva între 25% și până la 80% dintre persoanele bolnave de COVID-19 nu știu că poartă virusul SARS-CoV-2. Acest fenomen permite ca noul coronavirus să se răspândească mai rapid pe cale comunitară. Experții sunt de părere că purtătorii asimptomatici sunt unul dintre motivele cele mai importante pentru care trebuie să […]