[VIDEO] Șocant: Mălin Bot a căutat în tomberonul de gunoi

[VIDEO] Șocant: Mălin Bot a căutat în tomberonul de gunoi

Imagini șocante cu Mălin Bot! George Simion a publicat o filmare cu așa-zisul jurnalist independent, care caută în tomberonul de gunoi din apropierea sediului social al partidului AUR. Intenția lui Mălin Bot era aceea de a-l denigra pe Simion, însă se pare că, de fapt, a reușit contrariul.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reiese clar faptul că Mălin Bot încerca să facă mizerie prin curte cu scopul a aduce prejudicii de imagine liderilor AUR. Ne-am putea întreba, pe bună dreptate, de ce jurnalistul nu a făcut o vizită și la vilele unde locuiesc politicienii care au furat timp de 31 de ani? Ce îl mâna pe Bot să denigreze AUR?

Mălin Bot desfășoară o operațiune specifică de contrainformații în care amestecă persoane foarte bune din viața publică românească cu adevărații infractori, cu scopul expres de a încerca pierderea credibilității la prima categorie.

Potrivit 4media.info, pentru activitatea sa de jurnalist independent în care îi deplânge pe românii amărâți, Mălin Bot încasează lunar peste 4500 de euro, bani ce reprezintă contravaloarea serviciilor comerciale de jurnalism prestate, dar pentru care nu și-a plătit impozitele aferente pe teritoriul României.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut mai multe acțiuni în perioada 26-28 februarie. Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate în județul Cluj. Din totalul sancțiunilor contravenționale, 153 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în cadrul acțiunii, […]