VIDEO: Rusia poate declanșa un război MONDIAL în doar 4 săptămâni

VIDEO: Rusia poate declanșa un război MONDIAL în doar 4 săptămâni

Războiul MONDIAL ar putea fi declanșat în doar patru săptămâni în Ucraina, în timp ce Vladimir Putin trimite mii de soldați la frontiera rusă, au avertizat experții.  

Afirmațiile despre iminentul război vin în timp ce convoaiele de tancuri și vehicule blindate au fost filmate, fiind transportate în masă în regiuni apropiate de estul Ucrainei controlate de rebeli și regiunea anexată Crimeea. 

Pavel Felgenhauer a spus că acum necesită un „psihanalist” pentru a determina intențiile Rusiei în UcrainaPavel Felgenhauer a spus că acum necesită un „psihanalist” pentru a determina intențiile Rusiei în Ucraina
Președintele rus Vladimir Putin are forțe uriașe în estul Ucrainei ocupatePreședintele rus Vladimir Putin are forțe uriașe în estul Ucrainei ocupate

Cu tensiunea în creștere bruscă, analistul militar rus Pavel Felgenhauer a spus că acum este necesară o analiză pentru a determina intențiile Moscovei, dar evenimentele în derulare ar putea produce „războiul într-o lună”.

Кропоткин, Краснодарский край, 06.04.2021, ч.2

застряли в пробке? pic.twitter.com/JrYHbepD1K

— IgorGirkin (@GirkinGirkin) April 6, 2021

Occidentul și-a exprimat alarma cu privire la mișcarea trupelor și forțelor de la Kremlin, iar analistul spune că au dreptate să fie îngrijorați, întrucât noile imagini par să arate mișcări militare în regiunile rusești Voronej, Rostov și Krasnodar, împreună cu rutele feroviare cheie. 

Краснодарский край, 06.04.2021 pic.twitter.com/RcotN5SVNV

— IgorGirkin (@GirkinGirkin) April 6, 2021

„Criza are potențialul de a se transforma într-un război paneuropean, dacă nu chiar unul mondial”, a avertizat cu tărie Felgenhauer într-un interviu pentru Rosbalt din Rusia.

Criza are potențialul de a escalada într-un război paneuropean, dacă nu chiar mondial afirmă Pavel Felgenhauer, expert militar rus.

„Dar, deocamdată, potențial. Se va întâmpla sau nu? Să așteptăm și să vedem. 

„În Occident, ei nu știu ce să facă în legătură cu asta.”

Întrebat de ce poate Rusia să facă presiuni pentru un conflict acum,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Argații lui Putin amenință NATO

Argații lui Putin amenință NATO

Trupele americane sunt redistribuite din America de Nord continentală în Europa prin Atlantic, a declarat ministrul rus al apărării Serghei Shoigu. Potrivit oficialului rus, NATO va concentra aproximativ 40.000 de soldați și 15.000 de echipamente militare în apropierea frontierelor rusești, în toate regiunile dintre Marea Neagră și cea Baltică, a declarat marți ministrului rus al […]