VIDEO A murit Gerry Marsden, interpretul celebrului cântec „You’ll Never Walk Alone”

VIDEO A murit Gerry Marsden, interpretul celebrului cântec „You’ll Never Walk Alone”

Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea în anii ’60 ca solist al formaţiei Gerry And The Pacemakers, a decedat, a anunţat familia sa duminică, relatează DPA.

„Gerry a murit în cursul dimineţii zilei de azi după o scurtă suferinţă care nu a avut nicio legătură cu COVID-19. Soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi”, a transmis duminică familia artistului într-un comunicat citat de agenţia PA.

Prezentatorul radio Pete Price, un prieten al muzicianului, scrisese anterior pe Twitter despre moartea lui Marsden, la vârsta de 78 de ani. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat de asemenea decesul, potrivit Sky News.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului înfiinţat la Liverpool, ale cărui prime trei single-uri au devenit hituri care au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie, este piesa „You’ll Never Walk Alone”, transmite Agerpres.

Cântecul a fost imnul clubului englez de fotbal Liverpool FC timp de decenii şi poate fi adesea auzit şi pe alte stadioane de fotbal.

Gerry’s voice accompanied our biggest nights. His anthem bonded players, staff and fans around the world, helping create something truly special ❤️

You’ll Never Walk Alone ❤️ pic.twitter.com/KE0tjClfqL

— Liverpool FC (@LFC) January 3, 2021

Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. „Cu mare tristeţe aflăm despre trecerea în nefiinţă a lui Gerry Marsden”, a scris clubul.

„Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei fi niciodată singur”, se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Formaţia Gerry And The Pacemakers a avut origini comune cu grupul mai bine cunoscut din Liverpool, de pe aşa-numita scenă Merseybeat, The Beatles,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]