Viceprimarul Timișoarei e în combinații cu unchiul penal Johnny Cojocari

Viceprimarul Timișoarei e în combinații cu unchiul penal Johnny Cojocari

Unul dintre cei mai toxici foşti angajaţi ai Primăriei Timişoara, fostul secretar al primăriei, Ioan Cojocari, supranumit Johnny, condamnat penal pentru afacerea Poli, judecat penal pentru corupţie în dosarul “imobile de stat înstrăinate”, este nimeni altul decât UNCHIUL actualului viceprimar Ruben Laţcău, relatează ZIUA DE VEST.

Cum, rudele nu ni le alegem, ci ni le dă Dumnezeu, asta nu ar fi nimic. Grav este că Johnny Cojocari este în fiecare zi în primărie, în fiecare zi în biroul nepotului şi ne întrebăm ce face: îl învaţă să organizeze concursul pentru secretar al primăriei? Îl învaţă cum să verifice sau să protejeze listele celor care au făcut parte din mafia Timişoarei? Îl învaţă cum să identifice în documentele de patrimoniu ale Timişoarei, eventual, vreo situaţie în care să-l sfătuiască el, “după modelul lui”? Ce ar putea să-l înveţe acest ins de care şi-a bătut joc toată presa timişoreană, acest ins malefic despre care au fost scrise mii de articole, care i-a tras în penal pe foştii primari ai Timişoarei, pe domnul Gheorghe Ciuhandu, judecat în prezent pentru vânzare ilegală de locuinţe şi pe fostul primar Nicolae Robu.

El a fost artizanul vânzărilor. El i-a îmbogăţit pe cei care se autointitulează “ţiganii de mătase” (n.r. – în limbajul nostru, ei se numesc romi; nu le place să li se spună romi, se autointitulează “ţigani în mătase”). El este omul care a deţinut în anii 90 listele tuturor proprietăţilor din Timişoara revendicabile sau nerevendicabile pentru care a dat “soluţii” primarilor pe care i-a tras după el în mocirla penală. Şi Gheorghe Ciuhandu şi Nicolae Robu sunt judecaţi în prezent pentru vânzarea ilegală de locuinţe, care, după Legea 112 trebuiau să le revină chiriaşilor care la ora la care legea a fost dată, locuiau în locuinţe. Dar i-a învăţat cum să facă schimburi,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare