Vicepreședinte AUR: binențeles că impozitarea pensiilor speciale este constituțională. Borfași numiți politic

Vicepreședinte AUR: binențeles că impozitarea pensiilor speciale este constituțională. Borfași numiți politic

Curtea Constituțională a respins propunerea legislativului de impozitare a pensiilor speciale cu 85%, așa cum parlamentul a votat, iar mai apoi a contestat.

A fost un joc politic formal, de fațadă, în care partidele s-au prefăcut înainte de alegeri că votează impozitarea pensiilor speciale pentru ca apoi tot ele, sau numiții lor politici, să contesteze decizia luată la Curte Constituțională.

Marius Lulea, vicepreședinte AUR, se exprimă dur asupra Curții Constiționale considerând că aceasta acționează în spiritul propriilor interese și nu în spiritul constituției:

„Înțeleg că CCR a decis că impozitarea pensiilor speciale este neconstituțională. Ne așteptam la acest lucru, căci și amânarea a avut un rol politic: după alegeri.

Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituțională.

Neconstituțională și antiromânească, luând forma unui grup infracțional organizat este actuala Curte Constituțională.

Ca să își apere privilegiile emit decizii politice sau în folos personal”.

Marius Lulea mai declară că la momentul de față Curtea Constituțională comite un abuz și preia atribute care de drept aparțin altor puteri din stat, cum ar fi parlamentul României, guvernul României sau președinția.

„Sunteți niște oameni fără de onoare, slugile propriilor interese, în bătaie de joc față de poporul român.

Este necesar ca abuzurile oricărei puteri în stat să poată fi limitate de controlul unei alte puteri.

Acum Curtea Constituțională ține loc de parlament, de guvern, de președinte. Un mecanism prost gândit care ține un popor sclavul unor interese meschine.

Impozitarea diferențiată se practică în toată lumea occidentală.”

Vicepreședintele AUR consideră că este nevoie ca în această instituția să fie numiți magistrați, profesioniști patrioți care să pună constituția în fața propriilor interese meschine:

„De moralitatea celor care iau aceste decizii nu are rost să mai discutăm,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]