Vali Mihăilă în lot pentru duelul cu Torino

Vali Mihăilă în lot pentru duelul cu Torino

Valentin Mihăilă a fost inclus în premieră de Fabio Liverani, antrenorul Parmei, în lot pentru un meci.

Fotbalistul român de 20 de ani a impresionat sezonul trecut la Craiova și la naționala de tineret, prestații ce i-au convins pe cei de la Parma să-l transfere în ultimele ore ale ultimei perioadei de mercato.

În schimbul lui Valentin Mihăilă, Parma a plătit o sumă importantă pentru Liga 1, 8.500.000 de euro.

Salariu impresionant pentru Valentin Mihăilă la Parma

Conform lui Giovanni Becali, cel care deține firma de impresariat care-l reprezinta pe Valentin Mihăilă, mijlocașul de bandă câștigă 60.000 de euro lunar la Parma. De asemenea, fostul agent a dezvăluit că transferul de la Craiova putea pica în ultimul moment, tocmai din cauza problemelor medicale care nu i-au permis lui Mihăilă să joace deloc după transferul în Italia.

„Am vorbit cu cei de la Parma, pentru că trebuiau să-i plătească băiatului banii pe octombrie. Și am vorbit cu americanul ăsta, care e patron. Trebuiau să-i achite 60.000 de euro pe lună. Păi, are 630.000 de euro net pe sezon. La Craiova avea 3.000 de euro! Dacă nu aveam oameni de-ai mei pe acolo, îl împachetau și-l trimiteau acasă. La vizita medicală l-au găsit cu pubalgie. M-au întrebat ce facem. Am stat de vorbă cu ei, le-am spus că are 20 de ani, că este o investiție. L-au dus la Munchen, cu doctorul, a doua zi l-au operat, după care a treia zi l-au adus acasă”, a dezvăluit Becali.

Sursă text: digisport.ro

Sursă foto: telekomsport.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

România între digitalizare și educație

România între digitalizare și educație

Distribuie acest articol! Atunci când vorbim de digitalizare, vorbim despre un mediu controlat deoarce calculatoarele funcționează după anumite reguli! Un calculator nu va face niciodată mai mult decât îi ceri! Programele rulează un set de reguli bine stabilite ce nu pot fi încălcate în comparație cu legile organice care pot fi ignorate de cei ce […]