USR-PLUS nu se dezminte: Cere certificat verde obligatoriu pentru români

USR-PLUS nu se dezminte: Cere certificat verde obligatoriu pentru români

Neomarxiștii de la USRPLUS nu se dezmint și insistă cu adoptarea certificatului verde european și în România. Liviu Iolu îl acuză pe Florin Cîțu că minte populația pentru că oricum acest certificat verde obligatoriu va fi impus deoarece Klaus Iohannis a semnat un acord cu Uniunea Europeană.

„Premierul Cîțu face o greșeală enormă anunțând că certificatul european de imunitate ”nu se va aplica în România”.Prima greșeală e că încercând să nu superi pe nimeni – în cazul ăsta pe cei care țipă vocal că ”e discriminare” – de fapt vei face o varză și toată lumea va fi nemulțumită. Pentru că fie că vrea premierul Cîțu, fie că nu, acest certificat va fi utilizat pentru libera circulație din UE. Iar România e parte din această negociere destul de avansată deja prin președintele Iohannis în Consiliu, prin europarlamentari în Parlamentul European, prin Adina Vălean în Comisie.”, a scris pe pagina sa de Facebook, Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]