UPDATE Alegeri Locale 2020 sub spectrul „plandemiei”. Vox Populi: „Să intrăm în școli cu copiii nu ne-au lăsat dar să-i votăm, da”. Prezența la urne până la ora 15:00

UPDATE Alegeri Locale 2020 sub spectrul „plandemiei”. Vox Populi: „Să intrăm în școli cu copiii nu ne-au lăsat dar să-i votăm, da”. Prezența la urne până la ora 15:00

ACTUALIZĂRI ORARE DUPĂ MAI JOS

Alegerile Locale din România se desfășoară în 2020 sub spectrul unor măsuri exepționale create de o situație fără precedent dar aflată pe lista scurtă a războiului asimetric pe masa oricărui șef de servicii speciale din lume. Sau de corporație multi-națională. O situație planetară denumită deja de mulți oameni de pe întregul glob drept o „plandemie”.

Dacă la începutul instituirii Stării de urgență ca urmare a declarării pandemiei cu coronavirus pe teritoriul României se scotea Armata pe străzi și se teroriza faptic și mediatic populația cu raportarea zilnică de amenzi de miliarde pentru încălcarea „măsurilor de siguranță”, acum, când sunt aproape de 100 de ori mai multe cazuri de infectare pe zi oamenii sunt trimiși la vot ca oile la staul. Staul refuzat acelorași oameni când a început școala și părinții au fost lăsați la gard, pentru a-și urmări copii, chiar și cei de 6-7 anișori, printre gratii, cu masca pe față și eventual și legați cu sfoară.

Șurubul s-a destins doar pentru vot. După alegeri se va strânge la loc sau poate și mai rău, asta gândește orice om nespălat la creier, după cum a afirmat-o cu năduf și îndrăgitul actor Florin Zamfirescu. Acesta să fie planul? Atunci merită să le fie dejucat: dacă votați, votați împotriva Sistemului, este îndemnul nostru cetățenesc. Așadar noi ne-am propus ca astăzi, pe lângă datele oficiale, să prezentăm și vocea poporului, după cum am oferit și primul citat, auzit azi la poarta unei Școli transformată în Secție de votare. Vom publica aici, pe parcursul zile, ceea ce vedem și auzim la secțiile de votare și pe rețelele de socializare din partea oamenilor simpli, adevărați, nu a politicienilor, care așteaptă, ca maimuțele votul oilor. Și maimuțele cad din copaci – proverb asiatic.

 ALEGERI SUB SPECTRUL „PLANDEMIEI”

Dacă
doriți să comentați pe temă și Dvs lăsați un comentariu mai jos. Vă vom
publica!

ACTUALIZARE 15:30  Până la ora 15.00 au votat 27,38% din cetățenii înscriși pe listele electorale. În mediul rural au mers la urne 2.709.368 de cetățeni, iar în urban 2.300.988.

Cea mai mare prezență se înregistrează în Olt, cu 35,27%. Giurgiu înregistrează o prezență de 34,96%. Cu 34,92% urmează Teleorman.

Cea mai scăzută prezență la urne este în București: 21,20%.

Peste 18 milioane de alegători sunt așteptați la urne pentru a-și alege primarii, președinții de consilii județene, dar și pe cei care vor face parte, timp de 4 ani, din consiliile locale și județene. Până la ora 13.00 și-au exercitat dreptul de vot 18,94% dintre cetățeni.  Au apărut deja și primele incidente în țară.

ACTUALIZARE 13:45 Până la ora 13.00 au mers la urne 19,84% dintre cetățenii cu drept de vot. În mediul rural au votat aproape 2 milioane de cetățeni, iar în urban 1.696.882.

Cea mai ridicată prezență se înregistrează în județele Teleorman,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Înainte de toate, actuala pandemie care a întors lumea cu fundul în sus este o colosală afacere. Un editorial […]