Universitatea Cluj, victorie fără emoții împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu

Universitatea Cluj, victorie fără emoții împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu

Trupa condusă de Costel Enache s-a impus cu 2-0 în fața formației gorjene și a urcat pe locul al șaselea în clasamentul Ligii a 2-a. 

Partida de pe Cluj Arena a început echilibrat, cu un plus la capitolul posesie pentru “studenți”. Treptat, clujenii au mărit ritmul și s-au apropiat din ce în ce mai des de poarta oaspeților. Prima ocazie importantă a venit în minutul 18, când Ștefănescu a lovit greșit mingea, din poziție ideală.

Imediat după jumătatea reprizei, Idan Golan a profitat de o respingere greșită a portarului advers și a deschis scorul (23). Pandurii au răspuns imediat, prin Dodoi, care a fost pus sub presiune de Telcean și a ratat șansa de a egala (25).

Golan a părut cel mai periculos jucător al Universității Cluj, iar în minutul 32, israelianul a lovit bara, cu un șut din apropiere. Când ambele formații se pregăteau de intrarea la cabine, Luchin a fost faultat în careu de portarul Iovicin, iar Goga a stabilit din penalty scorul pauzei, 2-0.

Oaspeții au început bine actul secund, iar Muțiu a salvat la un șut periculos al belgianului Remacle (47). La șapte minute de la reluare, “studenții” au trecut de două ori pe lângă gol în aceeași fază. Întâi, Pîrvulescu a șutat în bara din marginea careului, iar apoi Golan nu a reușit să înscrie cu poarta goală.

“Șepcile roșii” au continuat să pună presiune, iar Golan putea face dubla în minutul 56, însă a fost blocat de defensiva adversă. După o oră de joc, elevii lui Costel Enache au redus din turație și au preferat să încerce o lovitură pe contraatac.

Finalul de joc a fost afectat de ploaia torențială care a început să cadă la Cluj, iar scorul final al partidei a fost cel stabilit la pauză, 2-0.

Echipe de start:

“U” Cluj: Muțiu – Rus, Telcean, Luchin, Neciu – Filip, Negrean (Dican ‘46) – Meșter (Mâneran ‘66), Golan (Al. Pop ‘86), Ștefănescu (Pîrvulescu ‘46) – Goga (Roskopf ’74)

Pandurii Târgu Jiu: Iovicin – Grecu (Vasilescu ‘46), Luzemo, Moisie, Peia – Remacle, Dobre – Bunga, Velcotă, Tănăsoiu (Zaborowsky ‘54) – Dodoi (Vaida ‘77)

Pentru Universitatea Cluj urmează duelul din Cupa României, împotriva celor de la Unirea Dej.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]