Un membru al CNA acuză că TVR a dat un „spectacol grotesc” în noaptea de Revelion, cu Mugur Mihăescu în prim plan (VIDEO)

Un membru al CNA acuză că TVR a dat un „spectacol grotesc” în noaptea de Revelion, cu Mugur Mihăescu în prim plan (VIDEO)

Dorina Rusu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a anunţat că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, acuzând postul public de televiziune că a încălcat atât „legile bunului simţ”, cât şi legislaţia audiovizualului.

Este vorba despre emisiunea „Revelion la mine acas’” realizată de Mugur Mihăescu (Vacanţa Mare) în pub-ul său din centrul vechi al Bucureştiului.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, afirmă Dorina Rusu, într-un comunicat difuzat sâmbătă.

Printre invitaţii emisiunii de la TVR s-a numărat şi Dan Bittman, care în această toamnă a acuzat autorităţile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19, scrie Hotnews.ro.

În cadrul show-ului difuzat de TVR, Mugur Mihăescu şi invitaţii lui au luat în derâdere măsurile de protecţie puse în practică în România pentru evitarea răspândirii virusului Sars-Cov-2, au cântat piese despre Klaus Iohannis, Marcel Vela şi Raed Arafat, au luat peste picior măsurile de distanţare impuse în restaurante şi au spus că România este „o ţară a controlului”. 

Potrivit paginademedia.ro, TVR a intrat în acest an în Top 5 al celor mai urmărite televiziuni cu programul de revelion, fiind urmărită de peste 500 de mii de persoane, cu un rating de 2,9%.

Reprezentanta CNA, Dorina Rusu, spune că, în emisiunea TVR, „nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”.

„Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]