Un guvern ucigaș? În loc să cumpere echipamente ATI au dat la presă bani să ascundă adevărul

Un guvern ucigaș? În loc să cumpere echipamente ATI au dat la presă bani să ascundă adevărul

Presa din România care s-a abonat la cele 50 de milioane de euro se face vinovată de situația din spitalele de astăzi.

Guvernul mincinos condus de liberalul Ludovic Orban a devenit astăzi și un guvern criminal. Iar acest guvern a fost susținut în decizie de toate partidele parlamentare din România, adică ceea ce noi numim: sistemul.

De 50 de milioane de euro se puteau cumpăra cel puțin 5 000 de echipamente ATI ca să ajute românii care s-au îmbolvit să respire mai bine.

Ce a făcut însă acest guvern ce îl putem numi ca fiind unul criminal? A luat banii de la spitale și de la sănătatea românilor și i-a dat mai apoi către presa vândută.

Așa se face astăzi că aceeași presă nu acuză deloc guvernul că nu a crescut numărul de paturi de la puțin peste 1 000 la mult peste 5 000, adică de cinci ori mai mare.

Redacția 60m.ro nu a luat nici un ban de la statul român, nu avem nevoie de mita lor. Dorim să spunem adevărul românilor și acest lucru nu se poate face dacă devenim parte a sistemului. Renunțați să vă mai uitați la televiziunile lor, cele care luat bani de la statul român ca să ne spună minciuni și să ascundă adevărata criză. Acei bani reprezintă o mită electorală.

Astăzi nu ne-am fi aflat în nici o criză a sistemului sanitar dacă am fi avut 5 000 de paturi.

Orban și Iohanis au făcut spitale fictive modulare și spitale de carton, care nu îndeplinesc condițiile minime de funcționare și care nu sunt sigure pentru români, dar nu au asigurat dotarea acestora.

Românii au case în care să locuiască, nu era nevoie să fie trimiși în crematorii.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Tudor Chirilă, reacție dură la adresa lui Cîțu: E absurd! Industria de spectacole, artiștii independenți nu există pentru acest guvern

Tudor Chirilă, reacție dură la adresa lui Cîțu: E absurd! Industria de spectacole, artiștii independenți nu există pentru acest guvern

Distribuie acest articol! Artistul Tudor Chirilă este vehement împotriva măsurilor luate de autorități în ceea ce privește organizarea spectacolelor și a evenimentelor din aer liber, întrucât, potrivit acestuia, „au mai multe restricții decât anul trecut”. Autoritățăile au stabilit recent noile reguli de participare la specatcole sau evenimente organizate în aer liber, precum și la cele […]

Joaca de-a normalitatea – CRITICII.RO

Joaca de-a normalitatea – CRITICII.RO

Distribuie acest articol! ‘’Cele bune să se adune, cele rele să se spele” Întâiul cetățean al țării, erou între schiori, negociatorul prim al națiunii și guvernator prin voie europeană,  anunță triumfător că ne reîntoarcem pioși si etapizat la viața normală, adică cea de dinainte de trâmbițata pandemie. Normalitatea nu mai este o stare de fapt, […]