Un deces și aproape 200 de cazuri noi la Cluj

Un deces și aproape 200 de cazuri noi la Cluj

În spitalele dedicate COVID-19 din municipiul Cluj-Napoca sunt internați peste 500 de pacienți, dintre care 37 la Terapie Intensivă.

De duminică până luni 199 de persoane au fost depistate cu noul coronavirus la Cluj. Au fost mai puține testări decât în mod obișnuit, fiind weekend: 1.346, din care 257 teste efectuate la cerere și 1.089 teste diagnostic grupe de risc. Până în acest moment s-au realizat 212.911 de teste, la nivelul județului Cluj.

De asemenea, încă un pacient diagnosticat cu COVID-19 a murit, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 114. Dintre pacienții care au pierdut lupta cu noul coronavirus, 86 provin din județ. 

În spitalele clujene dedicate COVID-19 sunt internați 513 de pacienți diagnosticați pozitiv, din care 455 din județul Cluj.

În secțiile de anestezie terapie intensivă (ATI) sunt 37 de pacienți, dintre care 34 provin din județ.

Până acum 1.455 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 1.152 din județul Cluj. 

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]