Un condamnat penal, fost primar PNL, uns administrator la Apele Române

Un condamnat penal, fost primar PNL, uns administrator la Apele Române

Septimiu Țurcaș, fostul edil din Șimleu Silvaniei susținut de PNL, și-a găsit o nouă funcție, de data aceasta la Apele Române, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, scrie Sportul Sălăjean.

Potrivit sursei citate, Țurcaș a fost numit administratorul public al Asociației Regionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș-Tisa. Numirea va fi oficializată astăzi, 15 februarie, într-o ședință AGA.

Să ne mai spună încă o dată coaliția de guvernare, cum era sloganul lor, „Fără penali în funcții publice”?

La începutul lunii decembrie 2020, Septimiu Cătălin Ţurcaş era condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

28.000 de doze de  Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

28.000 de doze de Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV) luni soseşte în România o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 214.110 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale […]

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Instituțiile statului sunt căpușate de indivizi unși politic care acționează împotriva intereselor statului român și, evident, în favoarea unor interese străine.Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, refuză să acționeze legal pentru îndepărtarea inscripției în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada Primăriei Gheorgheni. Inscripția în cauză, specifică sistemului administrativ din Ungaria, este ilegală. Ea este ilegală […]