Un bihorean la iUmor. Vezi glumele cu care i-a convins pe juraţi (VIDEO)

Un bihorean la iUmor. Vezi glumele cu care i-a convins pe juraţi (VIDEO)

Un tânăr din Bihor, Mădălin Cîrje, a făcut senzaţie la emisiunea iUmor, momentul său stârnind râsete, dar şi laude din partea celor trei jurați, adică Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Aceştia l-au trimis în etapa următoare a concursului televizat. 

Numărul de stand-up al tânărului a fost difuzat miercuri seara, în cea mai recentă ediţie a emisiunii iUmor de la Antena 1. 

Între altele, Mădălin a povestit despre provocările navetei între Oradea şi Bucureşti, dar a şi făcut o glumă deocheată despre presupusa lui iubită şi fotbalistul Ciprian Tătăruşanu, portar al echipei AC Milan. „Gluma sezonului. Extraordinar”, a conchis Mihai Bendeac. Totodată, tânărul bihorean a inclus în momentul său şi glume despre cunoscuta aplicaţie de întâlniri Tinder.

„Dacă am avea unul ca tine în fiecare zi, iUmor ar fi viaţa mea”, a spus, la final, Bendeac. “Îți mulțumim că ai apărut și ne-ai făcut ziua mai frumoasă. În sfârșit un număr de iUmor corect, care stă în picioare”, a adăugat Delia, potrivit A1.ro.

Tânărul s-a calificat în etapa următoare a competiţiei, primind trei „Like”, cum presupune formatul emisiunii.

iUmor se află la cel de-al zecelea sezon şi este difuzată în fiecare miercuri de la ora 20.30. 

Mădălin Cîrje este cunoscut în lumea comedianților, având numeroase show-uri de stand-up comedy în Capitală alături de comedianți precum Viorel Dragu, Andrei Ciobanu, Dan Badea sau bihoreanul Sorin Pârcălab

Vezi mai jos momentul lui Mădălin Cîrje la iUmor!

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]