Un bărbat se vaită pe net că soția lui i-a dat cadou un test de sarcină pozitiv în loc de o consolă de gaming

Un bărbat se vaită pe net că soția lui i-a dat cadou un test de sarcină pozitiv în loc de o consolă de gaming

A cerut o consolă de gaming, dar a primit în schimb un test de sarcină pozitiv

cuplu care se cearta

Un bărbat a avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care iubita lui i-a făcut cadou un test de sarcină pozitiv, în loc de o consolă de gaming pe care acesta și-o dorea de foarte mult timp. El a povestit totul într-o postare pe Reddit:

„Încercam deja de ceva vreme să facem un copil, iar duminica trecută a fost ziua mea. Iubita mea mi-a spus că are o surpriză pentru mine și m-am entuziasmat foarte tare pentru că știam că îmi va face un cadou foarte tare. Cumva eram sigur că voi primi o consolă de gaming, pentru că știa că mi-o doream deja de ceva vreme, dar nu m-am ambalat pentru că știu că nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar.

M-am trezit duminică dimineață ca și cum ar fi venit Moș Crăciun, am coborât scările și văd că primesc un plic. L-am deschis și era o ecografie. Nu mă înțelegeți greșit, sunt mai mult decât fericit că o să avem un copil. Numai că era ziua mea! Mă așteptăm să îmi mai fi luat un cadou pe lângă ăsta. Dar nu. Niciun alt cadou, nici tort, nici măcar o felicitare! Doar ceva scos la imprimantă, practic.

I-am spus că e zgârcită și chiar dacă știu că nu mi se cuvenea o consolă de gaming, tot mă așteptăm la un cadou frumos din partea ei. De atunci e supărată pe mine și mă face în toate felurile.”, a scris bărbatul, întrebându-i pe ceilalți utilizatori dacă a avut sau nu dreptate legat de faptul că ar fi trebuit să primească și un alt cadou.

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Mini-elicopterul Ingenuity al NASA a scris, luni, istorie, efectuând primul zbor al unui dispozitiv motorizat în atmosfera unei alte planete, Marte. Potrivit NASA, mini-elicopterul cu greutatea de 1,8 kilograme şi cu două rotoare a efectuat primul său zbor, timp de 40 de secunde, aşa cum era planificat. Zborul pe Marte reprezintă o adevărată provocare, deoarece aerul de pe […]