„U” Cluj este decimată de Covid. Meciul cu Farul nu se joacă

„U” Cluj este decimată de Covid. Meciul cu Farul nu se joacă

Meciul „U” Cluj – Farul Constanța, programat marți, nu se va disputa deoarece aproape tot lotul echipei ardelene este infectat. 

Meciul „U” Cluj – Farul Constanța, programat marți, nu se va disputa. Ardelenii au ajuns la 28 de cazuri de COVID-19, conform Digisport. „U” Cluj nu reușește să scape de focarul de COVID-19 din interiorul echipei, iar situația devine din ce în ce mai delicată. Ardelenii nu s-au putut prezenta la partida cu Rapid, de luni, iar acum au anunțat că nu vor putea juca nici marți, cu Farul.

Nici de această dată „U” Cluj nu a primit aprobare din partea Direcției de Sănătate Publică Cluj pentru a evolua, astfel că ajunge la al doilea meci consecutiv amânat în campionat, potrivit Liga 2 Prosport. După partida cu Rapid, acum trupa manageriată de Daniel Stanciu a obținut amânarea întâlnirii cu Farul, din etapa a 11-a, stabilită inițial să aibă loc pentru marți, 10 noiembrie, de la ora 19:30, pe Cluj Arena.

Cu majoritatea jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic izolați din cauza faptului că au ieșit pozitivi la COVID-19 și cu foarte puțini fotbaliști rămași apți – ședințe de pregătire în grup nici nu au mai avut loc în ultimele două săptămâni – ”U” Cluj este din nou în imposibilitatea de a juca în Liga 2.

”U” Cluj a avut jucători cu simptome încă dinaintea partidei cu CS Mioveni, desfășurată ]n 26 octombrie și câștigată cu 1-0, iar apoi a primit confirmarea că șapte rezultate sunt pozitive. Ulterior, cazurile s-au înmulțit și meciul din etapa 10, cu Rapid, a fost amânat.

Ardelenii au anunțat la momentul respectiv 23 de persoane infectate cu coronavirus (18 jucători și 5 membri ai staff-ului auxiliar). La o săptămână distanță, ”U” Cluj a comunicat informația către Federația Română de Fotbal, iar partida din etapa 11a fost amânată pentru o dată care va fi anunțată ulterior.

Privind programul meciurilor din perioada următoare, unul foarte încărcat, inclusiv cu partidele din 16-imile Cupei României, cel mai probabil, jocul ”U” Cluj – Farul va fi reprogramat pentru 2 sau 3 decembrie. La 19 noiembrie, clujenii antrenați de Costel Enache au stabilită restanța cu Rapid, din etapa 10.

Farul a confirmat că partida cu ”U” nu se mai joacă marți. ”Programată inițial marți, de la ora 19.30, partida dintre Universitatea Cluj și FC Farul Constanța,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]