Trupa Proconsul se solidarizează cu Cristi Puiu și Protestul Anti-Mască și face dezvăluiri despre Lucian Mândruță

Trupa Proconsul se solidarizează cu Cristi Puiu și Protestul Anti-Mască și face dezvăluiri despre Lucian Mândruță

Prezența unor personalități precum regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tănase la protestul anti-mască din Piața Universității i-a scos din minți pe neo-marxiști. Este cazul lui Lucian Mândruță, cunoscut pentru modul în care aruncă periodic în spațiul virtual bulgări de înțelepciune ce dau naștere la avalanșe de reacții. Fostul purtător de servietă al lui Silviu Brucan la ProTv și angajat DIGI, vârf de lance al mișcării ”Vrem spitale, nu catedrale”, s-a năpustit asupra artiștilor prezenți la mitingul de sâmbătă, spunând că aceia care iau parte la mitinguri anti-mască și anti-Covid sunt infantili. „Ei ar vrea să treacă mai repede boala asta și, pentru că nu au altă soluție la îndemână, îi dau na-na virusului, măștii sau, direct, guvernului”.  

Formația Proconsul a reacționat la comentariile lui Mândruță, explicând pe înțelesul tuturor de ce oacheșul televizionist este avocatul tuturor măsurilor si restricțiilor care ne afectează.

Prezentăm mai jos textul integral al celor de la Proconsul:

„Revenim la afirmația ilustrului „domn” Mândruță (ghilimelele pot să migreze, nu e neapărat să rămână fidele cuvântului delimitat), precum că《arta și tot ceea ce derivă din aceasta sub formă de spectacole reprezintă un moft al prezentului ce trebuie taxat fără milă》.

Dacă tot e de taxat, să taxăm, pentru că trebuie să existe un motiv (sau, poate mai multe) întemeiat pentru afirmațiile tuturor celor cu un anumit grad de influență, vă invit să aflăm de ce sus-numitul e avocatul tuturor măsurilor si restricțiilor care ne afectează pe toți.

Ei, bine, unul dintre motive în cazul de față, e o puternică legătură cu EA, doamna Mândruță:

medic neurolog de mare importanță națională (deține funcții de conducere în comitetele și comisiile de neurologie din România; adică e un mic „Dumnezeu”, nu mișca mai nimic în neurologia din Romania fără să își dea acordul). Prin urmare, ca orice medic cu acreditări, trebuie să mențină o legătură puternică cu marile companii de pharma – medicamente și aparatură medicală, astfel încât ajungem din nou la dictonul profund românesc: „it’s all about the money”, pentru că industria farmaceutică nu se pretează la sume mai mici de 5 zerouri, indiferent de costuri (și aici nu vorbim de cele materiale)…

În concluzie, există banuiala justificată că singurele „gratuități” din ecuație sunt mizeriile susținute împotriva artistilor și împotriva Mișcării 《Anti-mask》, pentru ca interesul PROFUND FINANCIAR este acela de a se menține toate restricțiile pandemice.

Și, cum orice măsură impusă, pentru a fi mai ușor acceptată și văzută ca firească, are nevoie de REPETIȚIE (că nu degeaba avem moștenire dictoane latine de genul „repetitio mater studiorum est”), este nevoie de papagali, care învață și rostesc o frază, fără să o înțeleagă, în speranța că vor primi firimitura de pâine drept recompensă. Și, for the record: nu e vorba de firimiturile din pilda biblică.

In rest, să auzim de bine!

Si să nu mai auzim de Mândruta!””

 

Și pentru că lecțiile moralizatoare livrate de ani de zile de Lucian Mândruță mustesc în dogme și certitudini pe care le bagă pe gât populației Facebook,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Marți, 13 aprilie, reprezentanții partidelor parlamentare, cu excepția AUR, au votat negativ proiectul de lege pentru modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, susținut în Comisie de senatorul AUR Mircea Dăneasă. Aceste partide s-au coalizat pentru a-și păstra veniturile și privilegiile fără întreprindă ceva pentru bunăstarea poporiului. Inițiativa AUR avea drept obiectiv eliminarea subvențiilor alocate partidelor […]