Trei români au încercat să păcălească un englez pentru a-i cumpăra mașina mai ieftin. Ce i-au făcut unui Audi A5

Trei români au încercat să păcălească un englez pentru a-i cumpăra mașina mai ieftin. Ce i-au făcut unui Audi A5

Trei români au devenit vedete în presa britanică, după ce au încercat să păcălească un englez să le vândă o maşină Audi A5 la preţ mai redus.

Potrivit publicaţiei The Sun, incidentul s-a petrecut săptămâna trecută în localitatea Tiptree, Essex. Un bărbat şi-a scos la vânzare maşina la preţul de 7.000 de lire sterline, iar sâmbăta trecută au ajuns la el acasă trei români care s-au arătat interesați de autoturism.

În timp ce britanicul, în vârstă de 34 de ani, prezenta autoturismul şi caracteristicile sale, unul dintre români i-a atras atenţia că roata de rezervă are o problemă şi l-a chemat lângă el, în spatele maşinii, pentru a-i arăta.

În timp ce englezul îi explica românului că totul este în regulă, un altul, aflat în faţa capotei a turnat ulei, dintr-un flacon de suc, în compartimentul în care se afla antigelul, lichidul de răcire, făcând, astfel, ca maşina să scoată un fum dens. Totul, pentru a cere apoi un preţ mai mic pentru o presupusă defecţiune a motorului.

„Nu era nimic în neregulă cu roata şi m-am dus să-i arăt. Şmecheria lor, după ce au turnat ulei, era ca apoi să spună că este arsă garnitura de chiulasă şi apoi să-mi ofere o nimica toată pe maşină, deşi era într-o stare perfectă de funcţionare. Nu-mi vine să cred că au avut tupeul să facă asta chiar în faţa casei mele” a mai spus englezul.

Manevra celor trei a fost văzută de soţia englezului, aflată la fereastră, care şi-a dat seama de escrocherie şi i-a atras atenţia acestuia, strigând. În acel moment, cei trei români au fugit în maşina argintie cu care au venit, a povestit ulterior britanicul pentru The Sun.

Omul a pornit apoi motorul mașinii,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]