Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy S20 Ultra

Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy S20 Ultra

De ani de zile vedem cum Samsung lansează două versiuni ale telefoanelor sale flagship Galaxy S – un model obișnuit și un model Plus. Acest lucru s-a schimbat în 2020, când Samsung a îmbunătățit modelul Plus cu Samsung Galaxy S20 Ultra. Teoretic, acesta ar fi trebuit să fie cel mai bun dintre cei mai buni – regele tuturor telefoanelor.

Lansarea unui astfel de telefon a fost o mișcare curajoasă. Evident, pandemia COVID-19 părea că a spulberat speranțele Samsung pentru vânzări mari. Acum, la câteva luni după lansare, rămâne întrebarea: își merită Samsung S20 Ultra prețul?

În acest articol, vom discuta despre cum a performat acest telefon în ultimele luni. În cele din urmă, intenționăm să răspundem la principala întrebare: ar trebui să cumpărați astăzi un Samsung S20 Ultra?

Într-un cuvânt, Galaxy S20 Ultra este minunat. Nu este lipsit de compromisuri, dar telefonul este încă destul de incredibil, doar pentru îndrăzneala existenței sale. Iată ce a rezistat bine în ultimele luni.

Specificații generale

În general, Galaxy S20 Ultra se află încă aproape de vârful gamei, când vine vorba de specificații brute. Sigur, între timp a apărut Qualcomm Snapdragon 865 Plus, care este mai bun din punct de vedere tehnic decât versiunea non-Plus din Galaxy S20 Ultra. Există, de asemenea, telefoane cu baterii mai mari și afișaje cu rata de reîmprospătare mai mare. Totuși, ca pachet complet, ultimele luni nu au afectat în mod semnificativ reputația specificațiilor Galaxy S20.

Durata de viață a bateriei

Testele obiective de rezistență a bateriei au plasat Samsung S20 Ultra in top zece ale fiecărui dispozitiv testat, ca trei valori: durata totală de viață a bateriei, testarea mixtă a duratei de viață a bateriei (Wi-Fi, redare video etc.) și viteza de încărcare prin cablu (mAh / min).

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]