Tatăl lui Nasui ne-a dat în judecată și ne cere 1.000.000 de lei pentru grijile pe care și le-a făcut pentru actualul ministru USR. Milionarul Dorel Năsui susține că acuzele de securist publicate de ActiveNews i-au provocat „suferințe psihice”

Tatăl lui Nasui ne-a dat în judecată și ne cere 1.000.000 de lei pentru grijile pe care și le-a făcut pentru actualul ministru USR. Milionarul Dorel Năsui susține că acuzele de securist publicate de ActiveNews i-au provocat „suferințe psihice”

Tatăl lui Claudiu Năsui de la USR, actual ministru al Economiei lui Cîțu, milionarul Dorel Năsui, ajuns în SUA cu misiune în 1986, a dat în judecată ActiveNews și ne cere despăgurbiri de 1.000.000 de lei pentru „suferințele psihice” provocate de două articole în care era pomenit trecutul său securistic, potrivit surselor citate. Acțiunea se înscrie într-o operațiune de spălare a prezentului comunistoizilor din USR, majoritatea legați prin fire mai vizibile sau mai puțin vizibile de structuri de informații din interiorul și exteriorul țării.

Dorel Năsui afirmă că articolele în cauză „i-au amplificat suferința pshică” dar și fizică și, de asemenea, l-au făcut „să-și facă griji pentru viitorul politic al fiului său, deputatul Claudiu Năsui”. După cum se vede, grijile și le-a făcut degeaba, pentru că fiul căruia la 22 de ani îi cumpăra apartament la Paris a ajuns bine-mersi, ditamai ministru USR. Poate să-l fi ajutat articolele privind trecutul securistic al familiei?

Dorel Năsui informează în cererea sa de chemare în judecată a ActiveNews că este „o persoană marcantă și cunoscută” în SUA, unde „mai este membru în Consiliul Financiar al Diecezei Greco-Catolice Române” dar și consul onorifc al Republicii Moldova, stat ex-sovietic care i-a conferit medalia „Meritul Diplomatic” în ianuarie 2019. La data respectivă președinte al Republicii Moldova era încă Igor Dodon, comunistul rusofil.

Despre această operațiune de spălare mediatică înregistrată în ultimul timp s-a exprimat și Doru Viorel Ursu, cel care a judecat în 1986 rămânerea lui Năsui Sr. în SUA în timpul delegației de serviciu în care se afla: „Domnul Năsui minte la înghesuială și dezinformează. Trădarea se
pedepsea și în comunism. Manipularea domnului Năsui rezidă prin faptul
că nu publică hotărârea in extenso, ci doar minuta. Pentru ca opinia
publică să nu înțeleagă care a fost realitatea.

O pedeapsă de 7 ani închisoare nu putea fi aplicată decât pentru
fapte grave împotriva României, nu a lui Nicolae Ceaușescu.”, afirmă Ursu.

”De ce domnul Năsui nu a făcut publică până acum hotărârea in extenso
și nu a cerut revizuirea hotărârii în mai bine de 32 de ani de așa-zisă
democrație? E vorba de oameni plecați în străinătate încredințați în
misiune de statul român și care după ce dădeau de bine nu se mai
întorceau în țară, trădând țara, nu pe Ceaușescu. Erau sute de astfel de
dosare de acest tip în acei ani.”, a explicat Doru-Viorel Ursu pentru stiripesurse.ro.

Pentru mai buna lămurire a cititorilor noștri asupra Familiei Năsui preluăm informații despre păienjenișul rețelei acesteia dintr-o sursă neutră, neimplicată în acest proces în care ni se solicită drept daune 1.000.000 de lei:

Istoria secretă a
dinastiei Năsui! Cum a ajuns tatăl USR-istului Năsui la o avere de 100
milioane Euro? Legătura cu „afacerea Motorola”

Deputatul USR, Claudiu Năsui, face
parte dintr-o familie ale cărei afaceri cu statul român au stârnit
controverse în ultimii ani.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă științifică Scientific American a anunțat luni că nu va mai folosi termenul „schimbări climatice” în articolele despre încălzirea globală cauzată de activitățile umane și că va utiliza în schimb „urgență climatică”, relatează Yahoo News. „Jurnalismul ar trebui să reflecte ceea ce spune știința: urgența climatică este aici”, a afirmat Mark Fischetti, editor senior […]

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]