Tatăl lui Djokovic, dezlănțuit: „Toti oamenii normali îl iubesc pe Nole, e perceput ca un zeu” – Cum îl aduce din nou în discuție pe Federer

Tatăl lui Djokovic, dezlănțuit: „Toti oamenii normali îl iubesc pe Nole, e perceput ca un zeu” – Cum îl aduce din nou în discuție pe Federer

Novak Djokovic a redus încă o dată ecartul față de Roger Federer și Rafael Nadal în cursa titlurilor de Grand Slam după ce a cucerit al nouălea trofeu la Australian Open. Momentul fericit din cariera lui Nole a fost valorificat imediat de tatăl Srdjan: acesta a ieșit la rampă cu o nouă serie de declarații.

Fiul Novak, perceput ca un zeu

Într-un interviu pentru publicația Kurir, Srdjan a ieșit din nou la rampă cu o serie de declarații. Tatăl liderului mondial a încercat să explice unele lucruri care au legătură cu fiul său.

„V-ați pus vreodată întrebarea de ce joacă cel mai bun tenis în China? Pentru că simte că oamenii îl iubesc acolo, chiar îl iubesc. În China, în India, în Rusia, în Brazilia, în Africa…Novak e perceput ca un zeu peste tot” – Srdjan Djokovic.

I-a certat pe jurnaliștii sârbi

„Mereu e ceva greșit (n.r. la ceea ce face sau spune Nole). Și voi, jurnaliștii din Serbia, întrebați-vă când veți mai avea un asemenea miracol în Serbia… De ce nu îl glorificați așa cum merită, pentru munca și caracterul său?

Întrebați-vă asta pentru că voi sunteți formatori de opinie. De ce preluați toate știrile negative scrise de ziariștii din Anglia, să scrie ei ce vor” – Srdjan Djokovic.

Nu putea să nu-l aducă în discuție pe Roger Federer

De-a lungul timpului, tatăl lui Novak a arătat în nenumărate rânduri că nu-l are deloc la inimă pe Roger Federer (l-a criticat și pe Rafael Nadal, dar nu la fel precum pe campionul elvețian).

„Novak nu se luptă doar pentru el,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]