Tarom suplimentează zborurile către Madrid şi Amsterdam

Tarom suplimentează zborurile către Madrid şi Amsterdam

Compania Tarom a anunţat, miercuri, că va suplimenta zborurile spre Madrid şi Amsterdam, din cauza cererii crescute.

„Ţinând cont de cererea crescută pentru acestă destinaţie, vă anunţăm faptul că TAROM va opera o nouă cursă pe relaţia Bucureşti – Madrid – Bucureşti în data de 8 decembrie 2020”, a anunţat compania.

Tarom informează că începând cu data de 23 noiembrie 2020, toate persoanele care călătoresc în Spania, pe cale aeriană sau maritimă, provenind din zone/state cu risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, care să fie efectuat cu maxim 72 ore anterior intrării pe teritoriul spaniol. De asemenea, toate persoanele care călătoresc spre Spania, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicaţiei Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es.

De asemenea, Tarom anunţă că „din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor pasagerilor” va opera un nou zbor pe relaţia Bucureşti – Amsterdam – Bucureşti, în data de 11 decembrie.

„Toţi cetăţenii care se deplasează în Regatul Ţărilor de Jos din state încadrate în zona roşie sau portocalie (România este în zona portocalie), li se recomandă ferm autoizolarea la domiciliu pentru o perioadă de 10 zile din momentul intrării pe teritoriul acestui stat, indiferent dacă persoana care intră pe teritoriul olandez prezintă un test negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2 sau dacă este testată ulterior şi rezultatul este negativ. (…) Pasagerii cu vârsta peste 13 ani care sosesc în Regatul Ţărilor de Jos din zonele cu risc ridicat sau părăsesc acest stat trebuie să completeze, de preferat în dublu exemplar, o declaraţie de sănătate obligatorie. Declaraţia poate fi completată şi online şi salvată în format pdf pe telefonul mobil. Declaraţia medicală pe proprie răspundere: https://assets.ctfassets.net/…/Gezondheidsverklaring”, au mai transmis reprezentanţii companiei.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]