Surpriză uriașă în Gruia. CFR Cluj suferă prima înfrângere a sezonului în fața lui Gaz Metan Mediaș

Surpriză uriașă în Gruia. CFR Cluj suferă prima înfrângere a sezonului în fața lui Gaz Metan Mediaș

Formația condusă de pe bancă de Costin Curelea, în absența lui Dan Petrescu, a cedat în fața medieșenilor, scor 1-2.

Campioana a pus presiune încă din primele minute ale jocului din Gruia, iar Djokovic (7) și Manea (8) puteau deschide scorul, însă șutul primului a fost blocat, în timp ce fundașul “feroviar” a trecut pe sub minge.

După aproape un sfert de oră, Debeljuh a avut o șansă uriașă de a înscrie, însă a trimis peste poartă de la mica distanță (13). Clujenii au continuat să domine echipa oasepte, însă contrat cursului jocului, medieșenii au reușit să înscrie.

Ze Manuel i-a pasat perfect lui Ronaldo Deaconu, care l-a învins pe Sandomierski cu un șut la colțul lung (27). Imediat, Nuno Valente a încercat și el să îl surprindă pe polonez, însă goalkeeper-ul campioanei a reținut fără probleme.

Presiunea CFR-ului a crescut din ce în ce mai tare, iar portarul oaspeților a fost pus la încercare de Djokovic (39) și a reușit să îl blocheze pe Itu, după o acțiune în viteză a mijlocașului (42). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-1.

Clujenii au ieșit concentrați de la cabine și au presat încă din primele secvențe ale actului secund. La cinci minute de la reluare, Debeljuh putea restabili egalitate, însă a trimis peste, fiind incomodat de Yuri.

La fel ca și în prima repriză, oaspeții au scăpat pe contraatac, Dumitru Cardoso a șutat de la distanță, iar execuția sa a fost deviată în plasa porții clujene (60). “Feroviarii” puteau reveni repede în joc, însă centralul partidei a anulat golul lui Costache pentru offside (68).

După o neînțelegere în defensiva adversă, elevii lui Dan Petrescu au reușit să înscrie în prelungiri prin Ciobotariu, însă jocul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-1. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Susic (Burcă ‘46), Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu (Păun ‘46), L. Aurelio, Djokovic (Rondon ‘60) – Deac, Debeljuh (Costache ‘66), Pereira

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Romeo (Trif ’75), Larie, Yuri, Velisar – Alceus, F. Junior (Pambou ’68) – Ciocan (Valente ‘15), Deaconu, Ze Manuel (Horșia ‘75) – N. Dumitru

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]