SUA: În lipsa dezbaterii, duel televizat la distanţă între Trump şi Biden

SUA: În lipsa dezbaterii, duel televizat la distanţă între Trump şi Biden

Preşedintele american Donald Trump va participa joi seară la o reuniune cu alegătorii care va fi transmisă pe canalul NBC, în acelaşi timp cu un eveniment similar al rivalului său democrat Joe Biden, televizat de ABC, relatează AFP şi dpa, citată de Agerpres.

Cei doi adversari în alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie ar fi trebuit iniţial să participe joi la a doua dezbatere faţă în faţă.

Emisiunea a fost în cele din urmă anulată, după ce preşedintele american a refuzat să participe la „dezbaterea virtuală” propusă de comisia organizatoare.

Donald Trump se va întâlni cu alegătorii la Miami, a anunţat NBC miercuri, iar Joe Biden se va afla la Philadelphia.

Donald Trump şi prezentatorul vor respecta distanţarea socială, iar participanţii veniţi să-i pună întrebări liderului de la Casa Albă vor purta măşti, a precizat NBC. Potrivit unui comunicat al postului citat de dpa, au fost efectuate teste medicale şi Trump „nu este contagios cu un virus infecţios”.

De la anunţarea, pe 1 octombrie, a testului pozitiv al preşedintelui american, echipa de campanie a lui Joe Biden publică zilnic rezultatele testelor COVID. Până acum toate au fost negative, potrivit AFP.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Mini-elicopterul Ingenuity al NASA a scris, luni, istorie, efectuând primul zbor al unui dispozitiv motorizat în atmosfera unei alte planete, Marte. Potrivit NASA, mini-elicopterul cu greutatea de 1,8 kilograme şi cu două rotoare a efectuat primul său zbor, timp de 40 de secunde, aşa cum era planificat. Zborul pe Marte reprezintă o adevărată provocare, deoarece aerul de pe […]