Speranțe…! | Ziua de Vest

Speranțe…! | Ziua de Vest

După vaccinarea împotriva COVID 19, infecția cu SARS-CoV-2 a scăzut cu peste 87,7% în rândul personalului din sistemul medical – a explicat ro-vaccinare, în 16 februarie 2021.

Impactul vaccinării în cadrul acestui grup populațional poate fi observat printr-o scădere substanțială a ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, cu peste 87,7% în ultimele patru săptămâni. Acest fapt înseamnă beneficii considerabile în reducerea infecției cu SARS-Cov-2 în rândul lucrătorilor din sistemul medical și social.

Media cazurilor noi săptămânale a scăzut de la aproximativ 500 de cazuri la sub 50 de cazuri.

Din cele aproximativ 250.000 de persoane eligibile, până în data de 14 februarie 2021 au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin 89.96% dintre acestea (98.84% cu o doză).

Comentarii

comentarii

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

Sinistrul Mediului, Tanczos Barna, a propus masacrarea unui număr mare de urși carpatini pentru că ar deranja drujbele colegilor săi de la UDMR. Locul urșilor carpatini este în rezervație, în habitatul lor natural nu în goana puștilor UDMR. Am încercat să-i filmăm discret, dar nu prea ne-a ieșit Doi urși foarte simpatici au descoperit camera […]