Sorin Lavric (AUR), ferm pe poziție: Nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe

Sorin Lavric (AUR), ferm pe poziție: Nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a afirmat că este sceptic cu privire la eficiența vaccinurilor anti-covid 19 pentru că efectul lor încă nu a fost verificat, nemaivorbind de efectele adverse. Totodată, el a mai spus că se teme că, dacă se va vaccina, va trebui să repete inocularea de fiecare dată când mai apare o altă tulpină de coronavirus.

„Nu m-am vaccinat și nu mă voi vaccina decât dacă voi fi legat cu cătușe. Asta nu înseamnă că exemplul meu trebuie să fie valabil pentru ceilalți. Fiecare are liberul arbitru și trebuie să aleagă în funcție de propria conștiință”, a declarat Lavric la la Radio Guerilla, potrivit R3media.

Senatorul AUR a subliniat că aceste vaccinuri nu au fost încă verificate, iar în loc de informații, mass-media a furnizat doar manipulare ce a dus la o adevărată psihoză în rândul oamenilor.

„Am făcut un stagiu de un an de zile la Spitalul Colentina, la Boli Infecțioase și știu foarte bine ce înseamnă bolile infecțioase, fie că sunt virale, bacteriene sau nu. Știți care este drama? Nu doar reacțiile adverse, dar o să aveți surpriza domnule Mihaiu să constatați că la anul vi se va spune că chiar dacă v-ați vaccinat, a apărut o nouă tulpină, atât de versatilă, încât va trebui să faceți din nou. Și tot așa, și tot așa.

Aceste vaccinuri nu au avut timp când să fie verificate și de vreme se tot vehiculează reacții adverse, cum Dumnezeu să fac așa ceva? Nu mă vaccinez din cauza psihozei din mass-media: s-au falsificat numărul de morți de covid. Medicii anatomo-patologi au fost împiedicați să facă autopsii, deoarece numai așa se poate constata cauza unei deces”, a mai spus Sorin Lavric.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]